Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άποψη ΟΦΗ: Ήρθε η ώρα να βγει μπροστά ο Μπούσης και να ανοίξει τα χαρτιά του

Ο ΟΦΗ μετά και το σημερινό βατερλό με τον Ιωνικό παρέμεινε στους 7 πόντους βρέθηκε στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και αν πάρει αποτέλεσμα αύριο ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο μπορεί να βρεθεί και ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα  μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής της Super League. 

Σήμερα ο ΟΦΗ έχασε την μισή κατηγορία για εμένα και ας βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από την παραμονή και ας έχουμε ακόμα 23 ματς μαζί με τα πλέι άουτ για να τελειώσει η σεζόν. Την άλλη μισή μπορεί να την χάσει αν ηττηθεί και από τον Λεβαδειακό μέσα στο άκρως πλέον φιλόξενο Γεντί Κουλέ για τους αντιπάλους του.

Θυμίζω ότι φέτος πέφτουν δύο ομάδες από την Super League άρα μπαράζ δεν έχει , πόδι Ναμπί δεν έχει , οπότε ότι είναι να διορθώσει ο ΟΦΗ αν διορθώνεται κάτι από αυτή την ποδοσφαιρική καρικατούρα που είδαμε σήμερα στο Γεντί Κουλέ θα πρέπει να το κάνει άμεσα εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ.

Αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία για τον Λιθουανό τεχνικό να κάνει μια νέα ομάδα μέσα σε 40 ημέρες και να παρουσιάσει ένα διαφορετικό σύνολο. Να κάνει βασικά μια κανονική προετοιμασία , να δουλέψει στη φυσική κατάσταση των παικτών του που βρίσκεται σε τραγικά επίπεδα.

Από εκεί και πέρα μιας και ο μεγαλομέτοχος και ισχυρός άνδρας της ομάδας ο Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται στην Ελλάδα και στο Ηράκλειο καλό θα ήταν εκ μέρους του να δώσει μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται μια συνέντευξη τύπου, όχι κυρίως για να πει στον κόσμο της ομάδας τι έφταιξε και πάει τόσο στραβά η χρονιά, αλλά κυρίως το τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος για να σώσει το καράβι και την επένδυση του που πάει ολοταχώς στα βράχια.

Ευθύνες πλέον για αυτό τον ποδοσφαιρικό θίασο που φοράει την φανέλα του ΟΦΗ έχει και ο ίδιος , και για να ξαναγίνει ο ΟΦΗ μια κανονική ομάδα θα πρέπει να ξηλώσει και άλλο το αποτυχημένο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που του λάνσαραν οι ποδοσφαιρικοί εμπειρογνώμονες που πλέον οι περισσότεροι εξ΄αυτών είναι μακριά από την ομάδα αλλά το στίγμα τους και τα τραγικά τους λάθη θα την ακολουθούν όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται ξήλωμα και ράψιμο από την αρχή μπας και σώσει την χρονιά κάτι που την δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει μόνο όνειρο τρελό και απατηλό καθώς εκ των πραγμάτων είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Έχει την όρεξη , την μπόρεση , το πάθος βρε αδερφέ ο Μπούσης να βάλει το χέρι στην τσέπη να ζητήσει ένα συγνώμη από τον κόσμο , και να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει κανονικούς παίκτες ποιότητας , και όχι της σειράς που του φόρτωσαν το φετινό καλοκαίρι η θα πορευτεί ο ΟΦΗ με παίκτες τύπου Τζου που αγνοεί τα βασικά του ποδοσφαίρου και τακτικά μοιάζει χαμένος στο διάστημα.

Τώρα θα φανεί λοιπόν αν ο Μπούσης θέλει να σώσει την επένδυση του η αν και αυτός βαρέθηκε να ακούει κάθε χρόνο από τους ποδοσφαιρανθρώπους που του πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες για εξάδες, Ευρώπες και όνειρα θερινής νυκτός.

Αυτοί οι ποδοσφαιράνθρωποι όμως έφυγαν και πλέον στη μεγαλύτερη ίσως κρίση που παιρνάει ο  ΟΦΗ επί εποχής του καλείται όπως λέμε και στην Κρήτη να βάλει το μπέτι του μπροστά , μπας και όσος κόσμος απέμεινε στο γήπεδο βρει το ψυχικό σθένος να στηρίξει την ομάδα για να σώσει την παρτίδα σε μια χρονιά που θυμίζει πολύ αυτή του 2009 της εποχής Βατσινά.