Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε το 2Χ2 ο Ρωμανός

Επιβλήθηκε 1-3 της Δαμάστας.

Πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα έχει κάνει ο Ρωμανός, που πέτυχε το «διπλό» και έκανε το 2Χ2. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, στο πρώτο ματς της σεζόν δεν μπόρεσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπήκαν, βέβαια, δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο 9’ με τον Γ. Κόκκινο, όμως η ομάδα της Ελιάς «απάντησε» άμεσα και στο 23’ ισοφάρισε με τον Κρανιωτάκη, ενώ στο 42’ ο Ανυφαντάκης σημείωσε το 1-2.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (50’) ο Κρανιωτάκης «χτύπησε» ξανά και έκανε το 1-3. Στο διάστημα που απέμεινε τίποτα δεν άλλαξε, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. To σύνολο του Δημήτρη Κόκκινου είχε δοκάρι και ακυρωθέν γκολ με τον Ζερβάκη.

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Πεταλάκης, Διακάκης, Φραγκούλης, Μηλιαράκης (80’ Ρουμπάκης), Κόκκινος Ν., Σκουλάς (65’ Γκιουλμιχάλης), Οικονομάκης (46’ Κατσαρός), Ζερβάκης, Κόκκινος Α. (80’ Κωστάκης), Κόκκινος Γ.

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Ανυφαντάκης, Μπαλάφας, Παχάκης, Γιακουμάκης, Μόντι ( 70’ Ζαμίδης), Μαυρομάτης, Μαρκόπουλος (75’ Παρτάλης), Κομνηνός Ιπ., Κομνηνός Αντ., Κρανιωτάκης (75’Λαζανάκης) .