Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έλαβε το «βάπτισμα» του πυρός ο 18χρονος Τζαγκαράκης στην Γ’ Εθνική

Το «βάπτισμα» του πυρός έλαβε σε Εθνικό πρωτάθλημα ο νεαρός Δημήτρης Τζαγκαράκης ο οποίος πήρε ευκαιρία στην αναμέτρηση κόντρα στο Μοσχάτο από τον προπονητή του Αλμυρού Μανώλη Παπαματθαιάκη. 

Ο 18χρονος Ηρακλειώτης αμυντικός ο οποίος αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από την ομάδα του Γαζίου ως μεταγραφή από το Λίντο, μπήκε στο ματς της περασμένης Κυριακής ως αλλαγή στην θέση του Θανάση Πατινιώτη στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, πέρασε στο αριστερό άκρο (αριστερό μπακ) αντικαθιστώντας έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ωστόσο τα πήγε πολύ καλά και έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία από το ταλέντο του. 

Έτσι λοιπόν ο Τζαγκαράκης σημείωσε την παρθενική του συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας του Αλμυρού και ευελπιστεί να αποκτήσει περισσότερες ακόμα παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έτσι ώστε να βελτιωθεί και να εξελιχθεί. 

Θυμίζουμε ότι ο Αλμυρός επικράτησε του Μοσχάτου με σκορ 7-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!