Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έμεινε ελεύθερος από την Λαμία και εξετάζει προτάσεις ο πρωταθλητής Κώστας Προβυδάκης

Το συμβόλαιο του Κώστα Προβυδάκη με τη Λαμία, έληξε στις 30 Ιουνίου, με τον ικανό δεξιό οπισθοφύλακα να κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και λίγες ημέρες.

Ο φετινός πρωταθλητής του Νοτίου Ομίλου με την φανέλα της Κηφισιάς, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός από τη Λαμία, αποτελεί παρελθόν από τους Φθιώτες και ήδη εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Αρκετές ομάδες από την Super League 1 αλλά και ομάδες που μοιάζουν ικανές να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, τον έχουν στα μπλοκάκια και ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ο 27χρονος Ηρακλειώτης μπακ, πήρε την απόφαση στα μέσα της περσινής αγωνιστικής περιόδου, να αφήσει την Λαμία, προκειμένου να ενισχύσει την Κηφισιά του Γιώργου Πετράκη, την οποία όπως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος, δεν μετάνιωσε καθόλου, αφού όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας των Αθηνών, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ολοκληρώσει τη χρονιά ονειρικά.

Με τις εμφανίσεις του, με την φανέλα της Κηφισιάς, κατάφερε και πάλι να ανεβάσει τις μετοχές του και να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, που θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του, ο ικανός μπακ-χαφ είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες, σε προτεραιότητα έχει να αγωνιστεί στην Super League 1, εκμεταλλευόμενος το εκπληκτικό εξάμηνο της περσινής σεζόν, ωστόσο ένα project όπως αυτό της Κηφισιάς, σε περίπτωση που αποφασίσει να αγωνιστεί και πάλι στην Super League 2, δεν θα τον άφηνε αδιάφορο, αφού στόχος του όπως και κάθε ποδοσφαιριστή, είναι να πάρει όσα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μπορεί, στα πόδια του.