Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένας φορ ολκής από το… πουθενά για τον Ηρόδοτο

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός έδειξε από το πρώτο κιόλας φιλικό του Ηροδότου γιατί δεν βιαζόταν η ομάδα του αποκτήσει ποδοσφαιριστή στη θέση του φορ.
Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα παρουσιαστεί πλήρως διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο επεδίωξε με τις κινήσεις της να πάρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελεύθερη αγορά, προκειμένου να επιστρέψει εκ νέου στις εθνικές κατηγορίες.
Μεγάλο ερωτηματικό για τους “κυανόλευκους” αποτελούσε η… αιχμή του δόρατος, αφού κανένας από όσοι έχουν αποκτηθεί δεν αγωνίζεται ως σέντερ φορ ή τουλάχιστον δεν είναι η φυσική του θέση αυτή.
Όλα αυτά μέχρι το Σάββατο το απόγευμα, όπου ο 19χρονος, Αλμπάν Χίντρι ο οποίος υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο, με μία εξαιρετική εμφάνιση, απέδειξε γιατί ο Γιάννης Χατζησεβαστός δεν “καιγόταν” τόσο πολύ για μεταγραφή στην κορυφή της επίθεσης.
Με “καρέ” τερμάτων διέλυσε την άμυνα της  Μινωικής, σκοράροντας όλα τα γκολ της ομάδας του στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας (4-1) και έδειξε έτοιμος να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ηρόδοτος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.
Ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει ποδοσφαιριστές που έχουν προέρχονται από την Ακαδημία του, μια από τις πρόσφατες περιπτώσεις, είναι αυτή του Ρενάτο Γκίνη και το μόνο που μένει είναι η συνεχής δουλειά από πλευράς του Χίντρι προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν και να αναδείξει το ταλέντο του εντός των τεσσάρων γραμμών.