Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα γκολ έφτανε και περίσσευε για τον σοβαρό ΠΟΑ!

Ο ΠΟΑ φαίνεται ότι έμαθε από το πάθημα του, επιστρέφοντας στις νίκες απέναντι στον ΑΟ Υπάτου με σκορ 1-0 για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος)

Στην επιστροφή του Κώστα Φραντζέσκου στον πάγκο του, ο ΠΟΑ με γκολ του Μέμμου από το 7ο λεπτό της αναμέτρησηε, πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Υπάτου και βρέθηκε στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος, βάζοντας από κάτω στη βαθμολογία τον σημερινό του αντίπαλο.

Η ομάδα του Ατσαλένιου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την αποβολή του Καλλιτσουνάκη στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και διαφυλάσσοντας την εστία του Καβουσάκη πήρε τη νίκη απέναντι σε μία από τις πιο αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας.

Φανερά πιο προσηλωμένος στον στόχο του ο ΠΟΑ και πιο υποψιασμένος σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης, μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό.

Ο Λουμπάκης από το ύψος της μεσαίας γραμμής, σήκωσε κεφάλι και βρήκε στην πλάτη της άμυνας με διαγώνια 40άρα μπαλιά τον Μέμο, ο οποίος μπροστά του τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ απέναντι στον Χατζηγιαννάκη έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν προς την ισοφάριση μέσω στατικών φάσεων και συγκεκριμένα από τα πόδια του Ρότσα, ο οποίος φάνηκε να είναι η μεγαλύτερη απειλή προς την εστία του Καβουσάκη στο πρώτο μέρος.

Ο Ρότσα αρχικά στο 14′ γέμισε με εκτέλεση φάουλ τη μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι για να κάνει την προβολή ο Αλμπάνης που κατέληξε άουτ, ενώ στο 25′ από τα πόδια του ίδιου παίκτη ο προωθημένος Καλλιτσουνάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καβουσάκη που μπλόκαρε σταθερά,

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι περιορίστηκε στο κέντρο, με τα τελευταία στο πρώτο μέρος να σημαδεύονται από τον σοβαρό τραυματισμό του Ζέλιου, που σε ανύποπτη φάση, πάτησε άτσαλα στο έδαφος και αντικαταστάθηκε από τον Ψαρρά.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους, ο ΠΟΑ έψαξε να επιτύχει ένα δεύτερο τέρμα, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Βοργιάς έφυγε ελάχιστα άουτ στο 46′.

Στο 55′ ο Νύκταρης με προσπάθεια του, κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας, μολονότι ο Καλλιτσουνάκης που είχε δεχθεί την κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο, τον ανέτρεψε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε από τον διαιτητή Ταμπουρατζή.

Το γεγονός αυτό, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί άμεσα ο ΠΟΑ, αλλά ο Χαρίτος νικήθηκε από τον Χατζηγιαννάκη που προφύλαξε την εστία του σε μία σπουδαία ευκαιρία για τους Ατσαλενιώτες.

Ο ΠΟΑ έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησε να σκοράρει και ένα δεύτερο τέρμα προκειμένου να θέσει τις βάσεις για την άνετη επικράτηση του, με τους Παχή και Νύκταρη να συνεργάζονται μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος πλάσαρε με κατεύθυνση προς το τέρμα, όμως ο Βοργιάς ήταν εκείνος που άθελα του παρενεβλήθη και έσωσε την ομάδα του Υπάτου από ένα δεύτερο τέρμα.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, ο Κώστας Φραντζέσκος αφού είδε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να ευστοχήσει στις προσπάθειες της, θέλησε να διαφυλάξει το υπερπολίτιμο 1-0, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τόσο τον Δαμιανάκη, όσο και των Κασσωτάκη φρεσκάροντας την αμυντική του γραμμή, με τον ΑΟ Υπάτου μάταια, μέσω στατικών φάσεων να προσπάθει να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος, αφού ποτέ δεν κατάφερε να διαπεράσει την πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΟΑ.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αρμένης με μονοκόμματο σουτ άγγιξε την ισοφάριση, όμως η εκπληκτική εκτέλεση του από τα όρια της περιοχής πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καβουσάκη.

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Νάτος (83′ Κασσωτάκης), Ζέλιος (38′ λ.τ Ψαρράς), Λουμπάκης, Μέμος, Χατζηανδρέου, Παχής (83′ Μπέης), Νύκταρης, Χαρίτος, Αργκιλέσι, Βοργιάς (70′ λ.τ Δαμιανάκης)

ΑΟ Υπάτου: Χατζηγιαννάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπακαούκας, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Αλμπάνης (85′ Πολυμέρης), Μπούσης (77′ Kατσούρος), Ποτουρίδης, Βαλμάς (46′ Μπακάκος), Σταγάκης, Ρότσα (58′ Ροκάκης)