Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου και 2-2 για τον Πορφύρα (Video)

Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Πορφύρα και ήττα για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

Όπως και στην κανονική διάρκεια έτσι και στα Playoffs, o ΑΟΦ Πορφύρας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης και επικρατώντας στο δεύτερο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς με 83-49 για την ημιτελική φάση του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής ισοφάρισαν εκ νέου (2-2) και επανέφεραν τη σειρά ξανά στο Αρκαλοχώρι για τον 5ο και τελευταίο αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στους Τελικούς ανόδου!

Το πρώτο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στους Πειραιώτες. Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι επιθετικά και αμυντικά κόντρα στους πρωτοπόρους του ομίλου και τρέχοντας ένα τρομακτικό επί μέρους σκορ της τάξης του 15-5 (23-9 συνολικά) στα πρώτα έξι λεπτά της 2ης περιόδου κατάφεραν να ξεφύγουν τόσο με 31-19 στο 14′ όσο και με 36-21 στο 16′ δείχνοντας ικανοί να επιστρέψουν τη σειρά στο Αρκαλοχώρι.

Μάλιστα, μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, η απόσταση δεν καθιερώθηκε από τους γηπεδούχους απλά στους περισσότερους των 10 πόντων (39-26 στο 18′) αλλά επεκτείνοντας την επιθετική τους αύρα ακόμα και στους 20+ πόντους για δεύτερη σερί περίοδο (21 πόντοι ενεργητικό στην 1η περίοδο, 22 στην 2η) πέρασε μπροστά με 43-26 ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου καθαρίζοντας από νωρίς το ντέρμπι της ημέρας στον 2ο όμιλο.

Στη δεύτερη και τελική φάση της φετινής σεζόν θυμίζουμε πως περιμένει ήδη ο ΓΣ Ηλιούπολης, που από την περασμένη πια Τετάρτη έχει καταφέρει να κλείσει τη θέση του εκεί μετά και την πρόκριση επί του ΑΣ Πέρα, με τον νικητή του Game 5 μεταξύ του Πορφύρα και της Αναγέννησης να συμπληρώνει φυσικά το δίδυμο του τελικού ανόδου προς την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 43-26, 67-38, 83-49

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: basketblog.gr