Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα με ανατροπή στο τέλος για τον ΟΦΙεράπετρας στου Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β΄(3-2)

Την ήττα με 3-2 γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο του Ρέντη ο ΟΦΙεράπετρας από τον Ολυμπιακό Β΄στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Super League 2. 

To πρώτο ημίχρονο μπορεί να έληξε ισόπαλο 0-0 όμως στο δεύτερο μέρος όπου σημειώθηκαν 5 συνολικά τέρματα με τον ΟΦΙ να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα αλλά να μην καταφέρει να το διατηρήσει και να χάνει τελικά με 3-2.

Αρχικά ο Βουό στο 59΄με σουτ έκανε το 0-1 για την Λσσιθιώτικη ομάδα που ισοφαρίστηκε στο 66′ με σουτ του Κωστή. Ο ΟΦΙ πήρε εκ νέου το προβάδισμα όμως στο 70΄όταν ο Κατάλντι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-1. Τα πανηγύρια όμως δεν κράτησαν πολύ για την κρητική ομάδα καθώς αυτή ισοφαρίστηκε στο 72΄με κεφαλιά του Μπα με τον Ολυμπιακό Β ΄να κάνει την πλήρη ανατροπή στο 83΄με σουτ του Κωστή όπου διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Κεραμίδας (46′ Καράκουτης), Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46′ Νίκολιτς), Ι. Ιμπαγάσα, Κωστή, Χρυσόπουλος.

ΟΦ Ιεράπετρας (Στουρνάρας): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Μούλερ, Τσορνομάζ, Βουό, Κατάλντι, Ζήσης, Μπλανκ Καζάου, Καραμπέτσος, Ντέντλερ.