Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ί. Ρέγιες: Ο εξτρέμ «μπουκαδόρος» που έψαξε και βρήκε ο Αλμυρός

Μπουκαδόρο έψαχνε και μπουκαδόρο βρήκε ο Αλμυρός στο πρόσωπο του Ίσμαελ Ρέγιες.

Ό,τι ο Αλμυρός τα τελευταία χρόνια έχει ψαχτεί ουκ ολίγες για την ενίσχυση του μεταγραφικά στην Λατινική Αμερική, είναι γνωστό, ωστόσο δεν είχε πάντα την ανάλογη επιτυχία.

Ένας από αυτούς που όχι μόνο ευδοκίμησε για τον σύλλογο του Γαζίου αλλά κάθε χρονιά γίνεται και καλύτερος είναι ο Λεόν Πιερτζιακόμι και βλέποντας εκείνον, οι “πορτοκαλί” είναι πάντα ανοικτοί σε περιπτώσεις λατίνων ποδοσφαιριστών.

Η μαζική αποχώρηση παικτών  το καλοκαίρι και η μείωση του μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έκανε πιο προσεκτικούς τους ανθρώπους του Αλμυρού, στις επιλογές για την στελέχωση του φετινού ρόστερ, το οποίο ενισχύθηκε κυρίως από κρητικούς  και δοκιμασμένους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ποδοσφαιριστές.

Η έκπληξη για τον Αλμυρό έγινε στα άκρα της επίθεσης, εκεί όπου υπήρχε άμεση ανάγκη από ενίσχυση, με έναν παίκτη ικανό στον ένας με έναν, στη δημιουργία φάσεων αλλά και στο σκοράρισμα.

Από τις πολλές περιπτώσεις που έπεσαν στο… τραπέζι του μεταγραφικού σχεδιασμού, προκρίθηκε το όνομα του βραχύσωμου Παραγουανού, Ίσμαελ Ρέγιες, ο οποίος ήδη πραγματοποιούσε πολύ καλές εμφανίσεις στα πρώτα του παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σουτζή, ωστόσο στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, έκανε απίστευτα πράγματα, σκόραρε δύο γκολ, παρότι δεν ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τον Αλμυρό προς τη νίκη.

Ο Ρέγιες έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα στο πρώτο γκολ, ενώ στο δεύτερο «χόρεψε» τους αμυντικούς της ομάδας του Πειραιά πριν στείλει τη μπάλα με το “κακό” του πόδι το αριστερό στο “Γ” της εστίας.

Αν μη τι άλλο μία εξαιρετική και καθόλα υποσχόμενη εμφάνιση από τον Παραγουανό επιθετικό, που ουσιαστικά συστήθηκε στον κόσμο του Γαζίου.