Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανθεστίων: Η κατάσταση χρήζει… ευχελαίου – Με Χρονάκη στην κορυφή της επίθεσης

Με αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, όσοι απαρτίζουν τον Ανθεστίωνα δεν μπορούν να πιστέψουν στην τύχη τους.

Το παιχνίδι με την Χερσόνησο την Κυριακή, θα κλείσει τον κύκλο 10 αγώνων σε 35 ημέρες, γεγονός που είχε αναφερθεί εκτεταμένα σε δηλώσεις προ ολίγων ημερών και στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ, ο Βασίλης Πλεσίτης.

Φυσικά η κούραση, από τους συνεχείς αγώνες ήταν αναπόφευκτο πως θα οδηγήσει σε τραυματισμούς, αλλά αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του Θραψανού, δεν έχει προηγούμενο.

Σεραφειμίδης με διάταση στον δικέφαλο και Μελαδάκης με θλάση στο θώρακα είναι οι νέοι “πεσόντες” του Ανθεστίωνα και δεν μπορούν να υπολογίζονται στον αγώνα της Κυριακής με την Χερσόνησο στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Δεδομένου ότι κανείς από τους Δρακάκη, Γιούγκα, Χρηστάκη, Μακρογιαννάκη, Κεφάκη, Φωτόπουλο, Μπερνίκου και φυσικά Πλαϊτάκη (τιμωρημένος μέχρι το τέλος της σεζόν ), δεν έχουν επιστρέψει είναι πολύ πιθανόν, μετά την εμφάνιση του στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕ Κατσαμπά, να δούμε τον τερματοφύλακα Νίκο Χρονάκη, να αγωνίζεται ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Σημασία για τους Θραψανιώτες εδώ που έχει φτάσει η σεζόν, έχει μόνο το Κύπελλο ΕΠΣΗ και ο αγώνας με το Ασήμι για τα προημιτελικά, το οποίο θα εξασφαλίσει την παρουσία τους, στο δεύτερο συνεχόμενο final-4, αν και εφόσον έρθει η πρόκριση.