Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανθεστίων: Τίμησε όλους τους προέδρους της 40χρονης ιστορίας του (Photos)

Η ομάδα του Θραψανού με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του, τίμησε όσοι βρέθηκαν στην προεδρία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Χρήστος Μαρνελάκης, Γιώργος Αποστολάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Γιάννης Αγγελάκης, Γιώργος Αραβιάκης, Δημήτρης Χουλάκης, ο αείμνηστος Νίκος Κρητσωτάκης και ο Κώστας Γιαννάκης, όπως επίσης και το πρώην στέλεχος του σωματείου, Γιώργος Χριστοφάκης, που έχει τιμήσει τα «κιτρινόμαυρα» για πάρα πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας.

Η ανακοίνωση:

Το εφετινό τουρνουά mini soccer του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ήταν η αφετηρία μιας ιδιαίτερης και ξεχωριστής χρονιάς για το σωματείο μας.
Η αγαπημένη μας ομάδα συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής, από την επίσημη ίδρυση της το 1983, παρότι ιστορικά μετέχει σε πρωταθλήματα και πολύ παλιότερα αλλά με διαφορετική δομή από τη σημερινή.
1983-2023, τέσσερις δεκαετίες και μια πορεία με συγκεκριμένα βήμα, σταθερές αρχές και αξίες. Το επόμενο διάστημα, θα υπάρχουν ανακοινώσεις με πιο αναλυτικά στοιχεία, για όλες τις δράσεις και τις κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης.
Με αφορμή όμως το παραπάνω γεγονός, στο αθλητικό διήμερο τιμήθηκαν πρόσωπα που έχουν προσφέρει πολλά αυτές τις τέσσερις δεκαετίες. Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια, ότι ήταν μόνο ο πρώτος κύκλος τιμητικών βραβεύσεων, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες.
Το πρώην στέλεχος του σωματείου, Γιώργος Χριστοφάκης, που έχει τιμήσει τα «κιτρινόμαυρα» για πάρα πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας.
Τιμήθηκαν οι πρόεδροι των 40 αυτών χρόνων και συγκεκριμένα οι Χρήστος Μαρνελάκης, Γιώργος Αποστολάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Γιάννης Αγγελάκης, Γιώργος Αραβιάκης, Δημήτρης Χουλάκης, ο αείμνηστος Νίκος Κρητσωτάκης και ο Κώστας Γιαννάκης.
Όλοι τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί χάρη σ’ αυτούς (όπως και τόσους άλλους) ο Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού είναι για το χωριό μας ένα ζωντανό κύτταρου αθλητισμού. Μια οικογένεια για όλους μας, αλλά πάνω από όλα για τα παιδιά του χωριού μας. Τους αυριανούς ποδοσφαιριστές, ακόμη και προπονητές, αλλά και παράγοντες, που θα πάρουν τη… σκυτάλη τα επόμενα χρόνια.
Είναι καθήκον και υποχρέωση μας, να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι σ’ αυτή την προσπάθεια, με σεβασμό στο παρελθόν και σταθερά βήματα για το παρόν και το μέλλον.
Σας ευχαριστούμε θερμά, για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά σας!
 
Η ανάρτηση: