Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟΑΝ – Επισκοπή 2-2: Ο Πάτας έδωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στους Ρεθυμνιώτες!

ΑΟΑΝ και Επισκοπή αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο κρητικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος).

Από ένα γκολ οι δύο ομάδες σε κάθε ημίχρονο, με την Επισκοπή να «κλέβει» τον βαθμό της ισοπαλίας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Πάτα.

Οι Ρεθυμνιώτες πήραν το προβάδισμα στο 37′ με γκολ του Λίμα, είδαν τον ΑΟΑΝ να ανατρέπει το σκορ με γκολ των Καρλίτος (43′) και Σένκα (60′) όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το ματς.

Χαμηλό το τέμπο στο πρώτο μέρος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τους χώρους για να επιτεθούν, κάτι που έφερε πολλή κυκλοφορία της μπάλας και καθόλου φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Αυτό άλλαξε άρδην στο 37′ με τον Λίμα να σκοράρει, παίρνοντας το ριμπάουν από τον Ψιμόπουλο ο οποίος εξουδετέρωσε το σουτ του Δωματά, όχι όμως και αυτό του αρχηγού της Επισκοπής.

Στην πρώτη του τελική στην εστία ωστόσο, βρήκε δίχτυα και ο ΑΟΑΝ με τον Καρλίτος να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 43′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος μέσος των γηπεδούχων ανάγκασε σε απόκρουση τον Γιαγκιόζη, ο οποίος κράτησε το σκορ στο 1-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΑΟΑΝ να παίρνει το προβάδισμα για πρώτη φορά, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ στο 60′, με πλασέ του Σένκα μέσα από την περιοχή.

Η Επισκοπή προσπάθησε να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση, όμως το σουτ του που επιχείρησε ο Τζωρτζινάκης που είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι, πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

AOAN (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ψιμόπουλος, Τσανάι, Χριστογιάννης, Καμαρά (77′ Φουκαράκης), Καρλίτος (80′ Δολαψάκης), Σένκα, Μουστάκης, Μαρινάκης (69′ Μαρτσάκης), Κατσικοκέρης, Τσιλεδάκης, Νοκάι (80′ Πλουσής)

Επισκοπή (Μάρκος Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος, Κίτος (58′ Μέτα), Δωματάς, Γιούτα, Λίμα, Μεργέμογλου (69′ Δημητρακούδης), Κεφαλάς (80′ Tζωρτζινάκης), Πάτας, Κάμερον