Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟΑΝ: Τρία τα προβλήματα για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Με μια πρωινή προπόνηση που διεξάγεται αυτή την ώρα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου ο ΑΟΑΝ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το πρώτο σπουδαίο παιχνίδι που θα δώσει την Τετάρτη το μεσημέρι στις 2 μμ στις Σέρρες με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.  

Ο τεχνικός του ΑΟΑΝ Μανώλης Σκύβαλος αντιμετωπίζει τρία αγωνιστικά προβλήματα για το αυριανό ματς καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Πλουσής και Πιθαρούλης με τον τελευταίο πάντως να ταξιδεύει με την αποστολή της ομάδας κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στο ματς δεν έχει και ο τιμωρημένος Δολαψάκης.

Στον αντίποδα ο Σέχου προπονήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν κανονικά στην αποστολή της ομάδας η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης και εν συνεχεία θα ταξιδέψει αεροπορικός για την Θεσσαλονίκη και ακολούθως οδικός για τις Σέρρες.

Μάλιστα αν και η απόσταση από την Κρήτη στις Σέρρες είναι αρκετά μακρινή στο πλευρό της ομάδας του Αγίου Νικολάου αναμένεται να βρεθούν 60 με 70 φίλαθλοι της ομάδας για να τις συμπαρασταθούν σε αυτό το πολύ σημαντικό και συνάμα ιστορικό παιχνίδι.