Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από τον αθλητισμό στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Δήμος Φουντουλάκης

Την πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου για να κατέβει στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του αποδέχθηκε ο πρότζεκτ μάνατζερ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Χερσονήσου και μέλος της επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣΗ Δήμος Φουντουλάκης. 

Την υποψηφιότητα του Δ. Φουντουλάκη έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιάννης Σέγκος αναφέροντας τα εξής: 

“Ο Δήμος είναι από τις Γούβες, επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού ενώ προσφέρει και στον κλάδο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.
 
Είναι μέλος της επιτροπής δημοσίων σχέσεων και της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων(ΕΠΣΗ) Ηρακλείου όπως επίσης και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Χερσονήσου κατέχοντας τη θέση του project manager.
Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας των Γουβών καταφέρνοντας να βάλει την υπογραφή του σε σωρεία τομέων τόσο του αθλητισμού αλλά και της φιλανθρωπίας.
 
Η συμμετοχή ατόμων όπως ο Δήμος αποδεικνύει περίτρανα ότι η κοινωνία αναγνωρίζει το πολύ σημαντικό έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα από τη Δημοτική μας Αρχή και επιθυμεί τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας που έχουμε χαράξει όλοι μαζί!!
 
Δήμο Σε ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σου!!!”