Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασίτες – ΠΑΟΚ 1-2: Πήρε το ντέρμπι και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή!

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον και στο τελευταίο παιχνίδι του 2022, παίρνοντας σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στην έδρα των Ασιτών με 1-2.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη δεν έχασε την ψυχραιμία  του και με τους Κουτσογιαννάκη και Ανωγειανάκη να σκοράρουν έφτασε σε σπουδαία ανατροπή, με την οποία εδραίωσε την παρουσία του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Λιανδράκης ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στο σύνολο του Ζαχάρη Αναστασάκη μόλις στο 6ο λεπτό για το 1-0 των Λιονταριών.

Στο 31′ ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσια με τον Κουτσογιαννάκη με σέντρα σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαραλαμπάκη για το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Διαμαρτυρίες υπήρξαν από την πλευρά των Ασιτών, καθώς θεωρούν ότι υπήρχε οφσάιντ. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει κεφάλι στο σκορ πριν το ημίχρονο, όμως Μεταξάκης και Μεμοτσέλα αστόχησαν στις προσπάθειες τους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, μίλησε η κλάση του Μύρωνα Ανωγειανάκη ο οποίος με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 και αφαίρεσε το άγχος από το βάρος των παικτών του Βασίλη Κρασανάκη.

Στη συνέχεια το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τέλος, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη με την οποία, έχοντας και ακυρωθέν γκολ με τον Μεταξάκη αλλά και χαμένες ευκαιρίες με τους Κουτσογιαννάκη και Ανωγειανάκη, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε και το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

Ασίτες: Χαραλαμπάκης, Λαδιανός, Κοζορώνης Δ., Κάββαλος (60′ Ρουμπάκης Μ.), Ζαρκαδούλας, Κοπιδάκης, Ρουμπάκης Κ., Κοζορώνης Ν. (85′ Περογαμβράκης), Αναστασάκης, Λιανδράκης (70′ Γκεγκόλλι), Κοτζαδάκης

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Κουτσογιαννάκης, Βαρδής, Παπαδιός, Κανδηλάκης, Τριάντης, Σηφάκης, Μεταξάκης (78′  Μαυροειδής), Μεμοτσέλα (60′ Στεφανάκης), Κουράκης, Ανωγειανάκης