Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αφοπλιστική απάντηση έπος από τον Σάρι: «Του είπα “Μην μου σπας τα αρχ@, δεν μπορείς να φύγεις”»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο προπονητής της Λάτσιο σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο μετά τη νίκη της Λάτσιο επί της Αταλάντα.

Η Λάτσιο έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να λυγίσει την Αταλάντα με 3-2 στο «Ολίμπικο», παίρνοντας την τρίτη της νίκης στο πρωτάθλημα για να αρχίσει την… αναρρίχηση στη βαθμολογία της Serie A.
Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ματίας Βεσίνο, με τον Ουρουγουανό το καλοκαίρι να δείχνει τάσεις φυγής αφού επιθυμούσε να πάει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους και απαιτήσεις. Ωστόσο, το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τον βρήκε να παραμένει στους Ρωμαίους για άλλη μια σεζόν.

Γι’ αυτό ακριβώς ρωτήθηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι, για το πώς κατάφερε να πείσει τον Βεσίνο να παραμείνει στη Λάτσιο, από δημοσιογράφο.
«Τι είπατε στον Βεσίνο για να τον κάνετε να μείνει στη Λάτσιο;», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ.
«Θέλετε τα ακριβή λόγια που του είπα;», απάντησε ο Ιταλός τεχνικός.
«Ναι», ήταν η καταφατική απάντηση του δημοσιογράφου.
Για να έρθει μια απάντηση από τον Μαουρίτσιο Σάρι που δεν περίμενε κανείς και άφησε… άφωνους τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου, όντας αφοπλιστικά ειλικρινής. «Μην μου σπας τα αρχ@, δεν μπορείς να φύγεις. Αυτή είναι η απόφαση. Σταμάτα», ανέφερε και έκανε τους ρεπόρτερ να… λυθούν στα γέλια.

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR