Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α. Παπακώστας: «Δίκαιη νίκη του Εργοτέλη – Ο πρώτος που έχει την ευθύνη είμαι εγώ»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του από τον Εργοτέλη, ο προπονητής της Βόνης Απόστολος Παπακώστας μιλώντας στο Primesport.gr με το πέρας της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος τεχνικός συνεχάρη τον Εργοτέλη για την νίκη του καθώς το ήθελε περισσότερο σήμερα, ενώ για την Βόνη, θεωρεί πως η ομάδα πρέπει να προβληματιστεί σχετικά με την απόδοση της, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εικόνα του συλλόγου στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη για την δίκαιη νίκη του. Τα παιδιά τους πίστεψαν και ήθελαν την νίκη περισσότερο από εμάς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Εργοτέλης είναι Εργοτέλης όπου κι αν βρίσκεται. Εμείς έχουμε μείνει στα φιλικά, που είχαμε πολύ καλή εικόνα, αλλά ήταν φιλικά. Παρ όλο που είχαμε κάποιες σημαντικές φάσεις και ίσως για άλλη μια αγωνιστική να μην μας δόθηκε καθαρό πέναλτι, η απόδοση μας ήταν κάκιστη και πρέπει να προβληματιστούμε πριν είναι αργά. Ο πρώτος που έχει την ευθύνη για αυτό είμαι εγώ, χωρίς όμως να απαλλάσσεται κάνεις από την ομάδα μας. Όταν αγωνίζεσαι στην Α1 κατηγορία πρέπει να συμπεριφέρεσαι ως τέτοια, γιατί τα θαύματα γίνονται μια φορά, τα υπόλοιπα είναι προϊόν εργασίας και ικανότητας.»