Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α2 ΕΠΣΗ 2ος Όμιλος: Εξ’ αναβολής παιχνίδι στο Ασήμι με μεγάλο ενδιαφέρον

Ευκαιρία για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων

Ασήμι και Κεραυνός “χρωστάνε” την μεταξύ τους αναμέτρηση από την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ και έτσι σήμερα παρά την διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ καλούνται να βρεθούν στο γήπεδο του Ασημίου και να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μιλάμε για δύο πολύ καλές ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα καθώς πέρασαν από την έδρα των Ασιτών με σκορ 1-2, πανηγυρίζοντας ένα πολύ μεγάλο διπλό με τον Ρεμούνδο να έρχεται από τον πάγκο και να υπογράφει φαρδιά πλατιά την νίκη της ομάδας του σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ανατροπής στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού!

Στόχος του Ασημίου στην σημερινή αναμέτρηση είναι να δώσει συνέχεια σε αυτή τη νίκη με την πρώτη στην έδρα του και να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Κεραυνός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με ισοπαλία στην έδρα του με σκορ 1-1 κόντρα στην Γαρίπα, όπου προηγήθηκε στο τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού με τον Ανδρεανίδη, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη καθώς ισοφαρίστηκε άμεσα από το σημείο του πέναλτι και έτσι πήρε έναν βαθμό από εκείνο το παιχνίδι.

Σήμερα στον Κεραυνό είναι ενθουσιασμένοι που θα δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων καθώς για αυτά έχει φτιαχτεί αυτή η ομάδα, όπως τόνισε και ο προπονητής της, Άρης Μαυρογιαννάκης, στο Primesport.gr, πριν από αυτό το ματς και έτσι στόχος της ομάδας του Ατσαλένιου είναι να πάρει το καλύτερο δυνατό.