Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ΄Εθνική: Μονομαχία κορυφής στο Γάζι, κρητικό ντέρμπι στο Ατσαλένιο στην 5η αγωνιστική

Με την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με σπουδαία ντέρμπι τόσο στην Κρήτη όσο και την Αθήνα. 

Σε ότι έχει να κάνει με το κρητικό ντέρμπι ξεχωρίζει το μεγάλο ματς που θα γίνει στις 4μ.μ στο Ατσαλένιο ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον ΑΟΑΝ με τους “πράσινους” να επιδιώξουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα τους , και την ομάδα του Αγίου Νικολάου να ψάχνει από την μεριά της την επιστροφή της στις νίκες προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη Πετρούπολης.

Σπουδαίο ντέρμπι κορυφής όμως θα γίνει την ίδια ώρα και στο Γάζι όπου θα αναμετρηθούν οι δύο πρωτοπόρες ομάδες του 4ου ομίλου ο Αλμυρός και ο Εθνικός που μοιράζονται την πρώτη θέση με 10 βαθμούς. Για τον Αλμυρό είναι ένα κομβικό παιχνίδι αυτό που αν το κερδίσει δείχνει για τα καλά από το ξεκίνημα της  σεζόν ότι είναι μια απο τις ομάδες που θα  παλέψουν μέχρι τέλους για την άνοδο.

Στην Κρήτη παίζει για δεύτερο συνεχόμενο ματς και η Επισκοπή αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο Πειραιά με στόχο να σημειώσει μια δεύτερη κολλητή νίκη μετά από αυτή επί του Ελλοπιακού , ενώ ο Ερμής Ζωνιανών είναι η μοναδική ομάδα του νησιού που αγωνίζεται εκτός έδρας αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζοντας στον Κορυδαλλό την Προοδευτική.

Παράλληλα στο πρόγραμμα υπάρχουν και δύο μεγάλα Αθηναϊκά ντέρμπι αυτά ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ηλυσιακό και του Χαίδαρίου με τον Άρη Πετρούπολης.

Αναλυτικά οι ορισμοί για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής έχουν ως εξής :