Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γεωργιάδης: “Η συμμετοχή του Ηροδότου στις εθνικές κατηγορίες είναι μονόδρομος”

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γεωργιάδη στο Primesport.gr για το που πρέπει να αγωνισθεί ο Ηρόδοτος την νέα χρονιά

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού οδεύει προς την συμμετοχή στα τοπικά, όμως ο πρώην πρόεδρος της ομάδας του Ηροδότου και μέλος της τριμελούς επιτροπής που έχει αναλάβει την επιστροφή του Ηροδότου μετά την περυσινή αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της sl2, Μιχάλης Γεωργιάδης, τόνισε στις δηλώσεις του στο Primesport.gr ότι για τον Ηρόδοτο αποτελεί μονόδρομο η συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του πρώην προέδρου του Ηροδότου:

“Πριν από ένα μήνα έπειτα από πρόσκληση του προέδρου αλλά και του Δ.Σ. της ομάδας μας, αποφάσισα να συμμετέχω στην επανεκκίνηση του συλλόγου που μόνο εύκολη δεν είναι, μετά από ότι διαδραματίστηκε τους τελευταίους μήνες, γεγονότα και ιστορίες που όλους μας στεναχώρησαν.

Η συνεννόηση όμως ήταν άλλη και όλες οι ενέργειες στο να μετέχουμε στη Γ´ Eθνική, εφόσον δεν είχαμε προβλήματα με τη νομοθεσία λόγω της αποχώρησης από το πρωτάθλημα. Διευκρινίστηκε ότι μπορούμε.

Ακόμη και οικονομικά ότι δεν θα έχει η ομάδα κάποιο πρόστιμο.

Και ο σχεδιασμός έγινε για χαμηλό μπατζετ και όσο το δυνατόν πιο πολλά νέα παιδιά.

Αν ήταν εφικτό και ούτε μια μεταγραφή εκτός Κρήτης.

Την περασμένη Πέμπτη σε συνεδρίαση του ΔΣ που δεν μπορούσα για επαγγελματικούς λόγους να ήμουν παρών, αποφασίστηκε η ομάδα να κατέβει στο τοπικό χωρίς καν να έχω ενημερωθεί.

Ξέρω όλα τα παιδιά που είναι στο ΔΣ και φυσικά δε μπορώ να κατηγορήσω κανένα προσωπικά, αν δεν μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στη συμμετοχή της ομάδας στη Γ´ Eθνική.

Ειδικά όμως για το Μανόλη και το Στέλιο που είναι αδιαμφισβήτητη η αγάπη τους αλλά και η προσφορά τους στο σύλλογο, έπρεπε να γνωρίζουν ότι η ομάδα μικραίνει με το να δηλώνουμε αδυναμία συμμετοχής στη Γ´ Eθνική.

Ο στόχος της βελτίωσης των εγκαταστάσεων, των ακαδημιών αλλά και να αγωνιστούν δικά μας παιδιά στην ομάδα δεν απαγορεύεται από μια συμμετοχή μας στη Γ´ Eθνική.

Η Γ´ Eθνική έχει περισσότερα έξοδα αλλά και περισσότερα έσοδα από το να αγωνιζόμαστε στα «ξερά» του τοπικού.

Και πάντα πιστεύω ότι δύο – τρεις παίκτες ή μακάρι και παραπάνω μπορούν καλύτερα να αναδειχτούν από τα ντέρμπι της Γ´ Εθνικής σε ένα τόσο δυνατό όμιλο.

Έχω θητεύσει από διάφορα πόστα στην ομάδα για πολλά χρόνια, και πάντα ήταν αυτονόητο το να κατέβει η ομάδα στη Γ´ Εθνική.

Εκεί που επιβάλλει το πρεστίζ αλλά και η ιστορία μας.

Ακόμη και όταν υποβιβαστήκανε στο τοπικό για 1 πόντο και με -15 τη περίοδο μάλιστα που ήμουν πρόεδρος, μοναδικός στόχος ήταν το αυτονόητο, η άμεση επαναφορά στις εθνικές κατηγορίες.

Θέλω επίσης να αναφέρω πως όποτε γίνεται μια έντιμη και αξιοπρεπής προσπάθεια ο κόσμος πάντα είναι κοντά και δίπλα στην ομάδα, το ίδιο και οι επιχειρήσεις. Αλλά θέλει προσπάθεια…

Στη προσπάθεια αυτή που πρέπει να γίνει έστω και τώρα δηλώνω παρών, όπως επίσης πως η συμμετοχή του Ηροδότου στις εθνικές κατηγορίες είναι μονόδρομος .

Το τελευταίο καιρό νιώθουμε πραγματικά ότι μας πήραν μέχρι και τα σώβρακα, όλοι εμείς που αγαπάμε το σύλλογο οφείλουμε να διατηρήσουμε τις κυανόλευκες φανέλες και να επαναφέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο.”