Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας για… φίλημα πέρασε από την Ραφήνα και είναι έτοιμος για τη στέψη! (1-2)

Την πιο σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη, πέτυχε ο Γιούχτας ο οποίος ψυχωμένος έφτασε στην ανατροπή και πανηγύρισε τεράστιο τρίποντο στην έδρα της Θύελλας στην Ραφήνα με 1-2 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21′ με ένα πέναλτι που αμφισβητείται από τους ανθρώπους του, ο Γιούχτας δεν τα παράτησε, ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Νύκταρη, Ροβίθη να σκοράρουν, ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο ημίχρονο και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Στο 21′ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γιαλούση, μέσα στην περιοχή, με τον Αλατσάκη παρά τις διαμαρτυρίες τόσο του ίδιου του ποδοσφαιριστή όσο και του πάγκου του Γιούχτα να μην αλλάζει απόφαση και να δίνει την ευκαιρία στον Γκούμα να νικήσει τον Χρήστου για το 1-0.

Ο Γιούχτας στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ροβίθη να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, στιγμές αργότερα από την επίτευξη του γκολ για την Θύελλα, όμως η μπάλα πέρασε εκτός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιούχτας κατάφερε με ψυχωμένη εμφάνιση να φτάσει στην ανατροπή. Στο 60′ ο Βρεττός έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Νύκταρης παίρνοντας τη μάχη στον αέρα από τον προσωπικό του αντίπαλο, νίκησε τον Κουμή και έγραψε το 1-1 με κεφαλιά, στη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Στο 89′ μία από τις αλλαγές του Νίκου Σουργιά στο παιχνίδι, ο Αντώνης Δασκαλάκης επιχείρησε σουτ από την αριστερή πλευρά της περιοχής, ο Κουμής επενέβη όμως η μπάλα έφτασε στον Ροβίθη και εκείνος πέτυχε το γκολ της ανατροπής για τον Γιούχτα, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Στα εναπομείναντα λεπτά χρειάστηκε και η συμβολή του Χρήστου για να μείνει ως έχει το σκορ στο ρευστό 1-2, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να σημειώνει μία πολύ σημαντική επέμβαση, νικώντας τον Γούλα σε τετ-α-τετ στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, χαρίζοντας στην ομάδα του, τη νίκη.

Θύελλα Ραφήνας: Κουμής, Αράπης, Μαντζώρος, Φύτρος, Γκούμας, Δημητρίου, Μαργέτης, Μαρτίνος, Γούλας, Παντελίδης, Χίσο.

Γιούχτας: Χρήστου, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Τζανής, Τουγλής, Αρκιλέσι, Κίσσας, Νύκταρης, Ροβίθης, Βρεττός, Γκίνη.