Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Oδεύει προς Βουζουνεράκειο η πρεμιέρα με τον Διαγόρα

Μεγάλο ζήτημα για την έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης του Γιούχτα με τον Διαγόρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες. 

Το Παγκρήτιο Στάδιο που είχε δηλωθεί ως δεύτερη έδρα για την ομάδα του Γιούχτα από την στιγμή που δεν είναι ακόμα έτοιμο το γήπεδο των Αρχανών έχει σοβαρό πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο και κρίθηκε ακατάλληλο για να διεξαχθεί το ματς με τον Διαγόρα.

Ο Γιούχτας ψάχτηκε και για το Γεντί Κουλέ αλλά το γεγονός ότι παίζει ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο το Σάββατο και πρέπει να μεσολαβήσουν 48 ώρες για να γίνει εκ νέου παιχνίδι απέτρεψε την διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Η ομάδα των Αρχανών είχε δύο επιλογές μετά από αυτή την εξέλιξη τα Περιβόλια και το Βουζουνεράκειο και επιλέχθηκε τελικά η έδρα του Ο.Φ.Ιεράπετρας που έχει άδεια το γήπεδο για την Super League 2 και ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. \

Ανάλογα και με το χρόνο που θα χρειαστεί για να διορθωθεί το πρόβλημα στο χόρτο του Παγκρητίου Σταδίου ο Γιούχτας δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και σε άλλα παιχνίδια το πιο εύκολα διαθέσιμο Βουζουνεράκειο έχοντας για εναλλακτική λύση αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και το γήπεδο του ΟΦΗ.

Απομένει μια μεταγραφή δεξιού μπακ 

Στον μεταγραφικό τομέα ο Γιούχτας κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ ακόμα προκειμένου να ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές μεταγραφικές του προσθήκες.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι ξένος και το πιθανότερο είναι ότι θα προέρχεται από την Αργεντινή.