Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Σημαιάκης: «Υγιές σωματείο με πρωταγωνιστικούς στόχους ο ΠΑΟΚ – Ευχαριστώ τον Πόρο και τον Γ. Ασσαργιωτάκη»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, παραχώρησε στο Primesport.gr ο Γιώργος Σημαιάκης.

Ο ταλαντούχος αμυντικός μετά από έναν χρόνο στον Πόρο, τον οποίο και ευχαρίστησε στο περιθώριο των δηλώσεων του, όπως και τον αείμνηστο πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Ασσαργιωτάκη, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σημαιάκης τόνισε για τον ΠΑΟΚ πως είναι είναι υγιές σωματείο με πρωταγωνιστικούς στόχους και τη νέα χρονιά και δήλωσε πως σκοπός του είναι να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα και μέσω αυτού να εξελιχθεί και ο ίδιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αρχικά ο λόγος που αποφάσισα να πάω στον ΠΑΟΚ είναι το πρότζεκτ για την νέα χρόνια,cπηγαίνω σε ένα υγιές σωματείο με πρωταγωνιστικούς στόχους. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και μέσα από την ομάδα να εξελιχθώ και εγώ. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αείμνηστο πρόεδρο τις ομάδας κύριο Γιάννη Ασσαργιωτάκη για την προσφορά του στα γήπεδα και για την αγάπη του προς την ομάδα του Πόρου.cΈνα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση του ΑΟ Πόρου τους προπονητές, τους συνεργάτες και τους συμπαίχτες μου για την συνεργασία που είχαμε έναν χρόνο που βρισκόμουν στην ομάδα.»