Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Χατζησεβαστός: “Mε γεμίζει ευθύνη ο διπλός ρόλος στον Ηρόδοτο”

Για τον διπλό  ρόλο που θα έχει φέτος στον Ηρόδοτο μίλησε στο Primesport.gr  ο τεχνικός της ομάδας της Αλικαρνασσού Γιάννης Χατζησεβαστός που θα είναι και τεχνικός διευθυντής των Ακαδημία του Ηροδότου. 

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι αυτός ο διπλός ρόλος στην ομάδα της Αλικαρνασσού τον γεμίζει ευθύνη υπογραμμίζοντας ότι ο Ηρόδοτος χτίζει το μέλλον των ποδοσφαιριστών με οδηγό το παρελθόν.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του στο Primesport.gr o Γ. Χατζησεβαστός τόνισε: 

” Μου έγινε μια πρόταση από τον πρόεδρο της ακαδημίας κ Βασίλη.Χωραϊτη να αναλάβω τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του Ηροδότου! Βέβαια κ με την συγκατάθεση της διοίκησης της πρώτης ομάδας μας όπου είμαι κ ο προπονητής. τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου σε αυτόν το διπλό ρόλο το οποίο με γεμίζει με ευθύνη κ με ένα μεγάλο στόχο να διδάξουμε στα παιδιά μας ποδόσφαιρο αλλά με σεβασμό στο” ευ αγωνίζεσθαι ” σεβασμό στον συμπαίκτη στον αντίπαλο στους κανόνες κ μέσα από το ποδόσφαιρο να γίνουν υπεύθυνοι άνθρωποι κ να ενταχτούν στην κοινωνία μας!!χωρίς διακρίσεις μας ενδιαφέρουν όλα τα παιδιά κ όχι μόνο αυτό το μοναδικό που ενδεχομένως γίνει επαγγελματίας. Θέλουμε οι γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην ακαδημία του Ηροδότου.

Στη κ 14 κ 16 κ 18 θα δημιουργήσουμε παίκτες οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου με σταδιακή προώθηση έτοιμων νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα!!! Για να γίνει όμως όλο αυτό χρειάζονται πολλοί παράγοντες. Διαθέτουμε μια διοίκηση με φιλοσοφία πλάνο κ αγάπη σε αυτό που κάνει προπονητές διπλωματούχους κ επιστημονικά καταρτισμένους παιδαγωγούς με εμπειρίες στο παιδικό ποδόσφαιρο διατροφολόγους ειδικούς για αποκατάσταση τραυματισμών κ γιατρούς πάντα κοντά κ με ασφάλεια στους αθλητές μας! Νέα γήπεδα νέοι τάπητες με προδιαγραφές εγκαταστάσεις που ανακαινίζονται με ηλεκτρονική μηχανογράφιση που δίνεται η δυνατότητα ο γονιός να παρακολουθεί την εξέλιξη του παιδιού του από το κινητό του συμμετοχή της ακαδημίας μας σε πανελλήνια κ διεθνή τουρνουά κ γενικά ότι πρέπει να έχει μια ακαδημία αντάξια μεγάλων ομάδων. Η ακαδημία του Ηροδότου θα μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της κ να συνεργάζεται με άλλες ακαδημίες στο Ηράκλειο. Ο Ηρόδοτος χτίζει το μέλλον των ποδοσφαιριστών με οδηγό το παρελθόν!!!!!

Όλο αυτό πηγάζει από την ιστορία μας κ τους τίτλους της ομάδας μας την διοίκηση μας το brand name του συλλόγου και τους φιλάθλους κ γονείς φιλάθλους που θα δημιουργήσουμε! Όλοι μαζί για την Αλικαρνασσό για τον Ηρόδοτο μας!!!”