Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δίας – Αετός Ανωγείων 1-1: Μοιρασιά στο Πανεπιστήμιο

Δίας και Αετός Ανωγείων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.
 
 
Από ένα γκολ η καθεμία ομάδα στο παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων να ανοίγει το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Λευτέρη Κεφαλογιάννη, ο οποίος έδωσε προβάδισμα στο σκορ στους φιλοξενούμενους.
 
Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με τους ισχυρούς ανέμους να μην αφήνουν να πραγματοποιηθεί ενα ματς, με τη μπάλα κάτω.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Δία όπου κατάφερε να ισοφαρίσει με εκπληκτικό γκολ του Κεγιαδάκη στο 69 ο οποίος νίκησε τον Ξυλούρη από μακρινή απόσταση για το 1-1.
 
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθώς και μοναδικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη στο τέλος με τους Φιράνι και Τσιριντάνη να μην μπορούν να βρουν δίχτυα στις προσπάθειες τους.
 
Τελικό σφύριγμα από τον Γαρεφαλάκη με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό στο Πανεπιστήμιο.
 
Δίας: Μπανασάκης, Φραγκιαδάκης (80′ Τζανιδάκης), Γουργούλας, Αλεξόπουλος (85′ Λεμονιάς), Χουρδάκης, Κυπαράκης (50′ Τσιριντάνης), Αποστολάκης (50′ Βιτσαράς), Μπλεμένος (50′ Σαββάκης), Παγωνάκης, Κεγιαδάκης, Φιράνι 
 
Αετός Ανωγείων: Ξυλούρης, Κονιός, Κονιός Α., Δασκαλάκης, Αεράκης, Κεφαλογιάννης Γ. (75′ Ξυλούρης), Κεφαλογιάννης Λ., Σπαχής, Καστρινός, Χαλκιαδάκης (85′ Τουμπάκης)