Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Αποστολάκη στην U19 της Ελλάδας

Μόνο τυχαία δεν ήταν η κλήση του μέσου του ΟΦΗ Γιάννη Αποστολάκη στην αποστολή της U19 της Εθνικής μας ομάδας για την τελική φάση του Euro 2023 που θα γίνει από αυτή την εβδομάδα στη Μάλτα. 

Ο 18χρονος μέσος που παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση 8 όσο και στη θέση 10 έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στις υποδομές του ΟΦΗ ότι είναι ένα παιδί που έχει ταλέντο και έχει δουλέψει σκληρά για να βελτιώσει και τις όποιες αδυναμίες μπορεί να έχει στο παιχνίδι του.

Πέρυσι στην αρχή της σεζόν εξ΄ανάγκης περισσότερο και λόγω έλλειψης παικτών με όσα τραγελαφικά έγιναν το καλοκαίρι πήρε κάποιες ευκαιρίες στην αρχή στην πρώτη ομάδα , όμως επί Νταμπράουσκας τον είδαμε και πάλι σε ματς πρωταθλήματος να παίζει ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι των πλέϊ άουτ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Λιθουανός δεν τον υπολογίζει και ο πιτσιρικάς από το Ρέθυμνο αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος από τις 3 περσινές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στον Αποστολάκη έχουν δουλέψει αρκετά μαζί του και ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί ένα στοίχημα για  την κρητική ομάδα που θέλει να αρχίζει να αναδεικνύει και πάλι παίκτες μέσα από τις υποδομές της.