Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεύτερη διαδοχική νίκη για την Ομόνοια, 4-0 τον Κόροιβο

Η Ομόνοια Καλλιθέας νίκησε με 4-0 τον Κόροιβο στο γήπεδο Σκουρέλλου και συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών.

Την δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε η Ομόνοια Καλλιθέας,, η οποία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, επιβλήθηκε με 4-0 του Κόροιβου στην έδρα του.

Η ομάδα της Καλλιθέας έκανε εύκολη τη ζωή της από το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη δεν είχε πρόβλημα να διαχειριστεί το προβάδισμα της και να φτάσει σε μία εύκολη νίκη.

Το ματς στο Σκουρέλλου ξεκίνησε με γκολ, το οποίο πέτυχε ο Γεωργαλής στο 3′ με πλασέ.

Παρά το γρήγορο προβάδισμα η Ομόνοια συνέχισε την πίεση της για ένα δεύτερο γκολ και οι προσπάθειες καρποφόρησαν στο 21′, με τον Μπαντούνα να γράφει το 2-0.

Το σκορ  3-0 στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε ο Γεωργαλής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα στο 41ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, με την Ομόνοια να έχει τον έλεγχο, να σημειώνει ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90′ +1′) με τον Διαλυνά και να παίρνει μία σημαντική για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους νίκη.

Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης, Γεωργαλής, Αξιώτης, Καραδάκης, Μπουλούκας, Γούρλας, Παρασύρης, Λιακάκης, Μπαντούνας, Φραγκιαδάκης, Μαρκάκης

Κόροιβος: Ζερβός, Σχοιναράκης, Ανδριανάκης, Γκίτσας, Πρέντι, Αντωνακάκης, Δρίβας, Καβατζής, Κάββαλος, Καλογεράκης, Μανιουδάκης