Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Είχε την ουσία ο Γιούχτας 2010 – Νέα νίκη κόντρα στον Δωριέα

Ο Γιούχτας 2010 επικράτησε του Δωριέα στις Αρχάνες με 2-1 για την 12η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα των Αρχανών κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ από το πρώτο μέρος και παρά την πίεση του Δωριέα, ο οποίος έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Δωριέα με τους Αρλίτο, Παπαδαντωνάκη και Αουίντα να μην μεταφράζουν σε γκολ την υπεροχή του συνόλου του Λυκούργου Παπαδάκη στον αγωνιστικό χώρο.

Αντίθετα ο Γιούχτας 2010 είχε την ουσία στο παιχνίδι του και κατάφερε στο 34′ να προηγηθεί με γκολ του Χαλκιαδάκη ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής για το 1-0, ενώ στιγμές αργότερα ο Τσαρσιταλίδης χρίστηκε σκόρερ με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Παπαδαντωνάκης είχε δοκάρι στο 30′ ώστε να δώσει κεφάλι στο σκορ στον Δωριέα, αλλά και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να μειώσει προς το τέλος του ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Δωριέας μπήκε δυνατά και με τον Αουίντα μείωσε σε 2-1 στο 50′, όμως παρά την πίεση ο Γιούχτας 2010 κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη.

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Μπετεινάκης, Μανουσάκης, Μυζύρης, Λυμπερίδης, Μακράκης, Μιχελουδάκης, Καρτσώνης, Τσαρσιταλίδης, Χαλκιαδάκης, Κυπριωτάκης
 
 
Δωριέας: Zερβός, Τσιμπιμπάκης, Χριστοδουλάκης, Μαζιτζής, Ανδριανάκης,Βογιατζάκης, Αουίντα, Φαιτάκης, Παπαδαντωνάκης, Εργαζάκης, Αρλίτο