Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εθνική Socca: Απίθανο γκολ από τη μία εστία στην άλλη από τον Χανιώτη γκολκίπερ Καλαμαρίδη – Οι δηλώσεις του στο Primesport.gr (Video)

O Χανιώτης τερματοφύλακας της Εθνικής Socca, Γιώργος Καλαμαρίδης έδωσε το highlight της βραδιάς με ένα απίθανο γκολ, από τη μία εστία στην άλλη, στην επικράτηση με 4-1 κόντρα στην Ιταλία, για την πρεμιέρα των ομίλων του Socca World Cup. Διαβάστε τι δήλωσε για το απίστευτο γκολ που πέτυχε αλλά και την παρουσία της Εθνικής στο Παγκόσμιο, στο Primesport.gr.

Βλέποντας τον ομόλογο του εκτός τέρματος, ο Γιώργος Καλαμαρίδης το δοκίμασε και δικαιώθηκε, σκοράροντας με απίθανο τρόπο από τη μία εστία στην άλλη για το 3-0, σφραγίζοντας τη νίκη της Εθνικής, κόντρα στην Ιταλία,  στην πρεμιέρα των Ομίλων του Socca World Cup που διεξάγεται στο Essen της Γερμανίας, Ένα γκολ που φυσικά πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τον ίδιο όσο κι από τους συμπαίκτες – τεχνικό team της Εθνικής, του οποίου επικεφαλής ως προπονητής, είναι ο Γιώργος Μπαστάκης (αδερφός του Βασίλη Μπαστάκη, Ενωσιακού προπονητή της Μικτής Κ16 ΕΠΣ Ηρακλείου).

Δείτε το γκολ:

 

Ο Γιώργος Καλαμαρίδης δήλωσε για το γκολ, το οποίο «ψάχνει» όπως είπε, στη διάρκεια των αγώνων: «Το γκολ μπήκε σε μία χρονική στιγμή που η Ιταλία πίεζε για να μειώσει και έπαιζε το σύστημα fly goalkeeper. Αυτό σημαίνει ότι ο τερματοφύλακας στην επίθεση τους βρίσκεται εκτός εστίας. Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία, όταν ανακτήσαμε κατοχή, να δω το κενό που υπήρχε, και είπα να δοκιμάσω να σουτάρω. Την δεδομένη στιγμή, η αυτοπεποίθηση όλων των παικτών ήταν ανεβασμένη, λόγω της πολύ καλής εμφάνισης της ομάδας. Το κενό δεν ήταν μεγάλο, συνεπώς το σουτ απαιτούσε ακρίβεια. Γενικά, το σουτ αυτό το ψάχνω πολύ, όταν έχω την ευκαιρία και κάπως έτσι, το σκορ έγραψε 3-0»

Για το Παγκόσμιο  και τους στόχους της ομάδας, ο διεθνής Χανιώτης τερματοφύλακας της Εθνικής μας δήλωσε: «Το παγκόσμιο κύπελλο socca είναι μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, στην οποία συμμετέχουν 44 φορές. Εκεί μας δίνεται ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε το εθνόσημο, κάνοντας αυτό που αγαπάμε, μπροστά σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο. Η ελληνική ομάδα μίνι football είναι Πέμπτη στην παγκόσμια κατάταξη και έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη φετινή διοργάνωση, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο.»