Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμφατικό διπλό στο Θραψανό για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 0-4 τον Ανθεστίωνα, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο Θραψανό όπως και πολλοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πέτυχε μία καθαρή νίκη, επικρατώντας του Ανθεστίωνα με σκορ 0-4 για την 21η αγωνιστική.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη είχε την υπεροχή στον αγώνα, τη μπάλα στα πόδια της στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο αδυνατούσε να  φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Χαραλαμπάκη, τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα.

Τα πάντα όμως άλλαξαν στη φάση του 36′ όταν ο Σηφάκης με βαθύ γέμισμα στην πλάτη της άμυνας του Ανθεστίωνα, έβγαλε σε θέση βολής τον Μανουσάκη, ο οποίος δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να «πληγώσει» την παλιά του ομάδα για το 0-1.

Με πανομοιότυπο τρόπο ήρθε και το 0-2 για την ομάδα του Κρουσώνα, καθώς μετά από κεφαλιά αμυντικού του Ανθεστίωνα, ο Κουράκης έγινε κάτοχος της μπάλας και κατάφερε με περιπετειώδη τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 42′.

Το δεύτερο ημίχρονο στο Θραψανό ξεκίνησε με τον Ανθεστίωνα να προσπαθεί κάπως να ισορροπήσει στο παιχνίδι και να δημιουργήσει τις καταστάσεις για να απειλήσει την εστία του Σταυρακάκη, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που βρήκε τους χώρους και κατάφερει να σκοράρει δύο ακόμη τέρματα.

Στο 82′ ο Κουράκης βρέθηκε απέναντι στον Χαραλαμπάκη και με πλασέ έγραψε το 3-0, για να έρθει ο Σταυρακάκης που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή να διαμορφώσει το τελικό σκορ, 0-4 για το άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ στο Θραψανό.

Ανθεστίων (Γιώργος Βλατάς): Χαραλαμπάκης, Γιούγκα, Τσιντάρης(48’Μούκας), Χότζα, Κόκκας(88’Χότζα), Νοικοκυράκης(65’Σαϊτάκης), Παρασκάκης, Φωτόπουλος, Τρουλάκης, Μπερνίκου, Κουτάντος

ΠΑΟΚ (Βασίλης Πλεσίτης): Σταυρακάκης, Σηφάκης, Λυδάκης, Κουράκης(84’Σφακιανάκης), Ανωγειανάκης(76’Μπέρκης), Μανουσάκης, Σημαιάκης(84’Πυργιανάκης), Τσέρος, Στρατάκης, Μαυροειδής, Σεραφειμίδης(75’Σταυρακάκης)