Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στα τρίποντα για τον αποτελεσματικό Ρούβα

Επιστροφή στις νίκες για τον Ρούβα ο οποίος επικράτησε 2-1 του Ανθεστίωνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ρούβας έχοντας την αποτελεσματικότητα που του έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια, επικράτησε του Ανθεστίωνα που σπατάλησε ένα… τσουβάλι με ευκαιρίες, 2-1 για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Το συγκρότημα του Νίκου Τσερεβελάκη βρήκε ξανά τον δρόμο στις επιτυχίες απέναντι στον Ανθεστίωνα που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του να πάρει έστω τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, όμως η αστοχία του και η αποβολή του Κουτάντου στο 77′ στάθηκαν εμπόδιο ούτως ώστε να τα καταφέρει.

Στο 15′ ο Ντέτσικας με ατομική ενέργεια και πλασέ άνοιξε το δρόμο για τον Ρούβα, κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε εκατέρωθεν φάσεις για τις δύο ομάδες, με τον Ρούβα να χάνει ευκαιρίες τόσο με τον σκόρερ του Ντέτσικα, όσο και με τους Χριστοφοράκη, Απλαδά.

Από την άλλη ο Ανθεστίων ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας με τον Μάριο Χότζα στο 32′ ενώ είχε ευκαιρίες με τον Σαϊτάκη, τον Κουτάντο αλλά και τον Ραφαέλο Χότζα να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα.

Με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, σκορ το οποίο άλλαξε στα μέσα του δευτέρου μέρους, με τον Καλεμάκη έπειτα από φάουλ του Ντέτσικα να σημειώνει το γκολ της νίκης όπως αποδείχθηκε για την ομάδα του. Η δυστοκία του Ανθεστίωνα συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Κουτάντο, Μάριο Χότζα και Μπερνίκου να μην μπορούν να ευστοχήσουν απέναντι στον Ιατράκη.

Η προσπάθεια της ομάδας του Θραψανού, έλαβε άδοξα τέλος στο 77′ όταν βρέθηκε με παίκτη λιγότερο για  το υπόλοιπο του αγώνα, λόγω αποβολής του Κουτάντου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ρούβα να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-1, φτάνοντας στους 29 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έναντι του Ανθεστίωνα που έμεινε στους 21 και νιώθει την… καυτή ανάσα της Τυλίσου, που με τη νίκη της απέναντι στον Μοχό πλησίασε στο -1.

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ιατράκης, Τσατσάκης (46′ Βόντας), Ζερβός, Καλεμάκης, Πηρουνάκης, Σεϊκ Εμπραχίμ, Απλαδάς, Κουτεντάκης, Χριστοφοράκης (90′ Παπαγιαννάκης), Ντέτσικας, Μαστραχάς

Aνθεστίων (Γιώργος Βλατάς): Χαραλαμπάκης, Μακρογιαννάκης (76′ Ανυφαντάκης), Κόκκας, Γιούγκα, Χότζα Ρ,, Χότζα, Τσιντάρης (76′ Δρακάκης), Χότζα (56′ Τρουλάκης), Παρασκάκης, Κουτάντος, Αουϊντα (46′ λ.τ Μπερνίκου), Σαϊτάκης