Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Εφτάψυχη» Κηφισιά, σόκαρε τη Λαμία στις καθυστερήσεις κι έσωσε τον βαθμό! (Videos)

Η Λαμία ήταν αγκαλιά με τη νίκη στην Καισαριανή, όμως η Κηφισιά με μία… οβίδα του Λούμορ στις καθυστερήσεις της χάλασε τα σχέδια και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Κηφισιά! Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στα τελευταία λεπτά του ματς και σε ένα διάστημα που ήταν καλύτερη από τη Λαμία, κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, με ένα ασύλληπτο γκολ του Λούμορ στις καθυστερήσεις, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχαν το πάνω χέρι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δίχως όμως να δημιουργούν αξιοσημείωτες ευκαιρίες. Στο 10ο λεπτό… λαχτάρισαν με τον Καρλίτος, που έμεινε για ένα διάστημα στο έδαφος, αλλά τελικά ο Ισπανός επιθετικός δεν είχε υποστεί τραυματισμό και συνέχισε κανονικά. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήταν για την ομάδα της Φθιώτιδας, ήρθε στο 18′ και ήταν διπλή, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς να καταλήγει στο δοκάρι και τον Νούνιες να μην εκμεταλλεύεται το ριμπάουντ.

Όσο κυλούσε ο χρόνος η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, να κρατάει μπάλα, αλλά και να την κυκλοφορεί. Μάλιστα, στο 33′ είχε την πρώτη της καλή στιγμή, όταν ο Ίλιεφ μετά από ωραία ατομική ενέργεια δοκίμασε το πόδι του και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Η Λαμία απάντησε στο 38′, με τον Σλίβκα να κάνει ένα εξαιρετικό γύρισμα και τον Καρλίτος να μην προλαβαίνει για χιλιοστά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, σε μία φάση, που ήταν και η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη άλλαξαν οι ρόλοι με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να απειλούν Κρισιούμα, το σουτ του οποίου έκοψε ο Παπαδόπουλος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε… βροχή ευκαιριών. Στο 53′ απείλησε η ομάδα του Βόκολου, με το σουτ του Λόνγκο από πολύ καλή θέση να κοντράρει στα σώματα, έπειτα από τρία λεπτά απάντησε η Κηφισιά με δοκάρι του Μασούρα, μόλις ένα λεπτό μετά απείλησαν ξανά οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Καρλίτος, ενώ στο 60′ απάντησε ξανά η Κηφισιά με σουτ του Οζέγκοβιτς που κόντραρε στα σώματα.

Από ‘κει και έπειτα ακολούθησε… μονόλογος της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου με τρεις ευκαιρίες. Η αρχή έγινε στο 68′, όταν ο Μπιφουμά γύρισε στην περιοχή και ο Τετέι έκανε την προβολή, αλλά δεν νίκησε τον Κοσέλεφ, ύστερα από τέσσερα λεπτά χτύπησε ξανά ο Τετέι και τον έκοψε ο Παπαδόπουλος και στο 77’ ο Κοσέλεφ είπε όχι εντυωπωσιακά στον Οζέγκοβιτς. Παρά την κυριαρχία της Κηφισιάς σε αυτό το διάστημα, η Λαμία ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, κόντρα στη ροή του ματς. Στο 84ο λεπτό, ο Σίντκλεϊ με μία σέντρα βρήκε τον Λόνγκο, εκείνος πήρε την πρώτη κεφαλιά και πάσαρε στον Ακούνια, ο οποίος με ένα ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, οι γηπεδούχοι της χάλασαν τα σχέδια στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα ο Λούμορ. Στο 90+5′ ο Γκανέζος άσος με ένα ασύλληπτο μακρινό σουτ «εκτέλεσε» τον Κοσέλεφ, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 κι έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλιμπο, Ίλιεφ (65′ Τετέι), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλει, Σίμον, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75′ Παύλοβετς), Σαντάνα (79′ Στάνκο), Νούνιες (82′ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69′ Μούλα), Καρλίτος (68′ Τσιλούλης), Λόνγκο.

 

Πηγή: sportal24.gr