Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζ. Χριστογιάννης: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη»

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός του Ζαχαρίας Χριστογιάννης ΑΟΑΝ, μίλησε στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ για την εκτός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΑΟ Υπάτου 2-1, την ατυχή πρεμιέρα, αλλά και γενικότερα τις εντυπώσεις του μέχρι στιγμής στον Άγιο Νικόλαο.

Αρχικά και για το πώς ένιωσε επιστρέφοντας τόσο σύντομα στη Θήβα για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, είπε «Τα συναισθήματα μου γυρίζοντας στη Θήβα ήταν πολύ θετικά! Η ίδια ομάδα που με αγκάλιασε ως παίχτη της την προηγούμενη σεζόν είχε την ίδια αντιμετώπιση ακόμη και τώρα που βρεθήκαμε ως αντίπαλοι και χάρηκα ιδιαίτερα που βρήκα φίλους-παλιούς μου συμπαίχτες, προπονητές αλλά και τον γενικό αρχηγό της ομάδος που διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις με όλους!».

Για τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας, ανέφερε «Να πω την αλήθεια δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη και ειδικά να βρεθούμε πίσω στο σκορ τόσο νωρίς αλλά εκεί είναι που φαίνεται σε μια ομάδα η πίστη για τη νίκη και το μέταλλο, ώστε να καταφέρει την ανατροπή και να κερδίσει το ματς!».

Στο τι ήταν αυτό που είχε ο ΑΟΑΝ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, απάντησε: «Σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στον Ηλυσιακό θεωρώ πως είχαμε περισσότερη πίστη στους εαυτούς μας σαν ομάδα και δίψα για την νίκη αποβάλλοντας ταυτόχρονα και το άγχος που μπορεί να υπήρχε λόγο της πρεμιέρας! Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και να παίξουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο παίρνοντας ταυτόχρονα και τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα!».

Για τη σειρά με δύσκολα συνεχόμενα ματς που έρχεται, τόνισε «Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να μείνουμε προσγειωμένοι και πιστοί στο πλάνο και τον στόχο μας και να μην πετάμε στα σύννεφα! Θα διαβάσουμε τους αντιπάλους μας έναν προς έναν, θα δουλέψουμε στο 100% και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν!».

Σχετικά με τις εντυπώσεις του από τον ΑΟΑΝ ως νέο μέλος της ομάδας, αλλά και τον Άγιο Νικόλαο, είπε «Οι εντυπώσεις μου είναι ισάξιες με τις μεγάλες φιλοδοξίες που είχα ερχόμενος στην ομάδα! Βρήκα εγκαταστάσεις και υλικά επαγγελματικού επιπέδου πράγμα πολύ ευχάριστο για μένα και για κάθε ποδοσφαιριστή! Έχουμε γίνει μια ωραία οικογένεια και το κλίμα που έχουμε μεταξύ μας είναι ιδανικό και χαίρεσαι να είσαι μέλος αυτής της ομάδας! Στον Άγιο Νικόλαο νιώθω πολύ όμορφα. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό μέρος που σου βγάζει μια όμορφη αύρα και η κοπέλα μου με έχει βοηθήσει πολύ στο να εγκλιματιστώ εδώ!

Τέλος, για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα με δεδομένο ότι ήρθαν το τελευταίο διάστημα και δύο ακόμη νέοι παίκτες, δήλωσε χαρακτηριστικά «Θεωρώ πως η ομάδα είναι ήδη πανέτοιμη! Τόσο ο Καμαρά, όσο και ο Μαρινάκης, είναι δυο παίχτες που έχουν καταλάβει που βρίσκονται, το πλάνο του προπονητή και προσαρμόστηκαν γρήγορα με την βοήθεια μας. Έτσι όλοι μαζί έχουμε γίνει ένα!».