Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέλει να βρει τον καλό της εαυτό η ΑΕΚατσαμπά

Η ΑΕΚατσαμπά κατάφερε επιτέλους να επιστρέψει στις νίκες. Η χαρά και η ικανοποίηση από ένα «τρίποντο» ήταν συναισθήματα που είχαν λείψει από τους «κιτρινόμαυρους» για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς μετρούσε επτά αγώνες έχοντας ως απολογισμό τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες, με την τελευταία νίκη να είναι στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΝΟΜ. 

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει και πάλι το χαμόγελο που της έλειπε στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας αλλά και των ποδοσφαιριστών πετυχαίνοντας μία νίκη που ουσιαστικά της αναπτερώνει το ηθικό και ευελπιστεί ότι θα βγάλει στα επόμενα παιχνίδια τον καλό της εαυτό έτσι ώστε να ανέβει βαθμολογικά και να βρίσκεται και φέτος στις πρώτες θέσεις. 

Διότι αναμφίβολα η ομάδα του Κατσαμπά παραμένει μία καλή ομάδα όπως ήταν και πέρυσι και γενικότερα τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο κάποια αποτελέσματα δεν της βγήκαν και την άφησαν πίσω. Μένει να δούμε βέβαια το πως θα παρουσιαστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ Δειλινών, όπου επιθυμία όλων στην ΑΕΚ είναι να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν κόντρα στον Κεραυνό με το 7-1.