Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Ένα διαφορετικό μεταγραφικό πάρε -δώσε για τον ΟΦΗ το φετινό καλοκαίρι

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν όπου τέτοια εποχή δεν είχε γίνει καμία μεταγραφική προσθήκη ο ΟΦΗ και ελάχιστες κινήσεις αποσυμφόρησης του ρόστερ στην κρητική ομάδα φέτος έχουν βάλει στο φουλ τις μηχανές τους προκειμένου η ομάδα να είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. 

Ήδη ο ΟΦΗ μέχρι σήμερα 26 Ιουνίου έχει αποκτήσει 4 ποδοσφαιριστές , ενώ έχουν αποχωρήσει παράλληλα από το περσινό ρόστερ έξι συνολικά παίκτες και έπεται και συνέχεια με άλλες 3-4 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νταμπράουσκας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια εβδομάδα πριν οι παίκτες μπουν στο ΒΑΚ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο το ρόστερ του ΟΦΗ είναι διαμορφωμένο σε ένα ποσοστό 80% και απομένουν 2-3 κινήσεις ακόμη με προσθήκες ουσίας σε άμυνα , μεσαία γραμμή ίσως και στην επίθεση που μαζί με τις υπόλοιπες αποχωρήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στον Νταμπράουσκας στην Ολλανδία όπου θα γίνει το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν να δουλέψει με ένα ευέλικτο και πλήρες ρόστερ.

Ένα ρόστερ που την δεδομένη χρονική στιγμή αριθμεί συνολικά 32 ποδοσφαιριστές μαζί με τους τερματοφύλακες και θα μειωθεί και άλλο  όταν ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες προσθαφαιρέσεις.

Αναλυτικά το μεταγραφικό πάρε-δώσε του ΟΦΗ μέχρι στιγμής: 

Ήρθαν: Άντριαν Ριέρα (Ελευθ. Αστέρας Τρίπολης), Αντρέας Καρώ (Μετ. ΑΠΟΕΛ), Τίτος Κουτεντάκης (Ελευθ. ΠΑΟΚ), Λερόι Αμπάντα (Μετ. Σερέιγ)

Έφυγαν: Κοσμάς Τσιλιανίδης (Ελεύθερος), Λουίς Περέα (Επέστρεψε στη Λεγκανές). Σόνι Στίβενς (Λύση Συμβολαίου) , Μεσάκ Τζου (Λύση Συμβολαίου) , Κώστας Μπαλογιάννης (Δεν ανανέωσε), Απόστολος  Διαμαντής (Δεν ανανέωσε)