Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Πρεμιέρες και Νέιρα πάνε μαζί

O Xουάν Νέιρα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα της Super League στο ματς με τον Άρη καθώς μπήκε αλλαγή και σημείωσε το νικητήριο γκολ

Όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Αργεντινός μάγος της μπάλας βρήκε δίχτυα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος στα χρόνια που είναι στον ΟΦΗ καθώς έχει σκοράρει άλλες τέσσερις φορές σε πρεμιέρα.

Στην πρώτη του σεζον στην Ελλάδα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ο Νέιρα έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη όταν και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Την σεζόν 2020-2021 ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδεχόταν τον Παναιτωλικό ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ομάδα του Αγρινίου και ο Αργεντινός ήταν και πάλι αυτός που σκόραρε και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Την σεζόν 2022-2023 ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε εκτός έδρας στην πρεμιέρα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και προηγήθηκε με γκολ του Νέιρα που δεν ήταν όμως αρκετό για να πάρει και τη νίκη καθώς ηττήθηκε με 3-1.

Χθες στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον Άρη ήταν η τέταρτη φορά που ο Νέιρα βρήκε δίχτυα σε πρεμιέρα και χάρισε με το γκολ του την πολύτιμη νίκη με 3-2 στην ομάδα του.

Συνολικά ο Νέιρα έχει βάλει 5 γκολ σε πρεμιέρα και με αυτά έχει χαρίσει στον ΟΦΗ συνολικά 5 βαθμούς με απολογισμό μια ήττα, δύο ισοπαλίες και μια νίκη, ενώ συνολικά στην καριέρα του ο Αργεντινός έχει βρει δίχτυα 8 φορές σε πρεμιέρα στις ομάδες που έχει αγωνιστεί