Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισοπαλία με γκολ στο γήπεδο του Πανεπιστημίου ή αλλιώς… Μαραθιανός – Ρουμελιώτης σημειώσατε “Χ”!

Δεν υπήρξε νικητής στο Μινωική – Ποσειδώνας με τους Μαραθιανό και Ρουμελιώτη να πετυχαίνουν από δύο τέρματα

Μπορεί η Μινωική να είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, όμως ο Ποσειδώνας πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με τον Μαραθιανό άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και πήρε τον βαθμό στο Πανεπιστήμιο.

Από πλευράς Μινωικής στα δύο γκολ του Μαραθιανού απάντησε ο Ρουμελιώτης με δύο δικά του και έτσι η “προσωπική” τους μάχη έληξε και εκείνη ισόπαλη.

Με τον Μαραθιανό να είναι on fire από το ξεκίνημα o Ποσειδώνας πήρε γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων στην έδρα της Μινωικής με τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων να σκοράρει δύο γκολ σε δύο λεπτά, 10′ και 11′!

Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει και ο Ρουμελιώτης μείωσε σε 1-2 μόλις στο 14′!

Η Μινωική δεν σταμάτησε εκεί και πίεση για την ισοφάριση σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Μαρκόπουλο, Ρουμελιώτη και Κοσμαδάκη.

Έτσι λοιπόν και αφού η Μινωική δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στην αρχή της επανάληψης και δικαιώθηκαν πετυχαίνοντας το 2-2 με τον Ρουμελιώτη στο 50′!

Μετά την ισοφάριση η Μινωική συνέχισε να έχει την υπεροχή, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάποιο άλλο τέρμα με αποτέλεσμα το 2-2 να μείνει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην αναμέτρηση του Πανεπιστημίου έκανε μία άψογη διαιτησία ο κ. Βισκαδούρος και βοήθησε τις δύο ομάδες να παίξουν αναπόσπαστες το όμορφο ποδόσφαιρο που ξέρουν.

Συνθέσεις:

Μινωική: Αγγελιδάκης, Ρεμιγιάκης, Τσαμπουράκης, Μαρκόπουλος, Καραντινάκης, Ρουμελιώτης, Κουρουγκιαβούρης Γ., Ανδρεαδάκης Δ., Καστελλιανάκης, Κοσμαδάκης, Σαραφαλντίν

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης, Κοζυράκης, Παππάς (87′ Μαυράκης), Καπιζιώνης, Πλατοκούκης (80′ Συμιανάκης), Βερούσι, Ντελάκης, Θεοδωράκης (65′ Μπάλλας), Δρίτσας (46′ Κυτσύκου), Ασλαματζίδης, Μαραθιανός