Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καθάρισε” από το πρώτο μέρος με Μεταξάκη ο ΑΟΤ!

Πέντε στα πέντε για τον ΑΟΤ – Πέρασε και από την Μινωική

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΟΤυμπακίου, ο οποίος με δύο γκολ στο πρώτο μέρος “καθάρισε” την υπόθεση νίκη με την Μινωική και πήρε την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με σκορ 0-2 συνεχίζοντας το απόλυτο σερί νικών του διευρύνοντας το στις πέντε!

Και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Μεταξάκης.

Φοβερό παιχνίδι στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με δύο τέρματα, ένα δοκάρι, ένα πέναλτι και άλλες καλές στιγμές.

Μόλις στο 3′ η ομάδα του Τυμπακίου άνοιξε το σκορ με τον Μεταξάκη, ο οποίος με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμπατζή, που έμεινε άγαλμα βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στο τέρμα του!

Μετά το γρήγορο τέρμα των φιλοξενούμενων είδαμε αρκετές δυνατές μονομαχίες στο παιχνίδι.

Στο 26′ ο ΑΟΤ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και πάλι με τον Μεταξάκη, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ στον  επιθετικό της ομάδας του Κρουσώνα.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο ΑΟΤ βλέπει για άλλη μία φορά να του ακυρώνεται γκολ αυτή την φορά για οφσάιντ του Κουρουθιανάκη.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στο 0-2 στο 35′ με σκόρερ τον Μεταξάκη και πάλι, από την άσπρη βούλα παρ’ ότι ο Αμπατζής προσπάθησε να αποσοβήσει το πέναλτι και ακούμπησε την μπάλα!

Μετά το γκολ η Μινωική προσπάθησε να μειώσει και να ξαναμπεί άμεσα στην διεκδίκηση του παιχνιδιού με τον Πατσάκη να έχει δοκάρι σε προσπάθεια εντός περιοχής στο 39′!

Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα εντός περιοχής πάνω στον Σαραφαλντίν με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει παίζεται.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 0-2 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ μπήκε με την ίδια ορμή και έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μεταξάκη να κάνει το 0-3 και να ολοκληρώσει το προσωπικό του χατ-τρικ, όμως αφύλακτος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω στον Αμπατζή, ο οποίος την έδιωξε σε κόρνερ στο 47′!

Στο 62′ η Μινωική έχασε ανεπανάληπτη διπλή ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς όταν ο Ρουμελιώτης από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βλαχάκη και στην επαναφορά ο Κλίνη από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα έξω!

Στα εναπομείναντα λεπτά το παιχνίδι είχε καλές στιγμές εκατέρωθεν με κορυφαία την διπλή ευκαιρία της Μινωικής στις καθυστερήσεις με τους Σταυρουλάκη και Καρτσάκη να νικούνται από τον Βλαχάκη, χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ με αποτέλεσμα το 0-2 να μείνει μέχρι το τέλος και ο ΑΟΤ να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

Μινωική: Αμπατζής, Κυριακάκης (69′ Ψαρράς), Σταυρακάκης, Κοσμάς, Καστελλιανάκης, Σαραφαλντίν, Σταυρουλάκης, Καραντινάκης, Πατσάκης (60′ Κλίνης), Μαγάκης (82′ Καρτσάκης), Κουρουγκιαβούρης (46′ Ρουμελιώτης)

ΑΟΤυμπακίου: Βλαχάκης, Στεφανάκης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Χαϊντίνι (80′ Φραγκιαδουλάκης), Παπανδρέου (64′ Δουλγεράκης), Μεταξάκης, Γερακιός, Λούσι, Παραθυράς (90′ Γρηγοράκης), Σαβουιδάκης

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης