Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Κλείνει” την προετοιμασία του με το πιο δυνατό φιλικό κόντρα στην Φιορεντίνα ο ΟΦΗ

Στην Ιταλία για το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του ο ΟΦΗ

Ώρα φιλικού για τον ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στην πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League και ο ΟΦΗ θα δώσει το τελευταίο του και δυνατότερο φιλικό κόντρα στην Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι ώστε να τεστάρει τις δυνάμεις κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο και ιστορικό κλαμπ και να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές στην Ιταλία, ώστε να καταλήξει και στα τελευταία συμπεράσματα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας για την σεζόν 2023-24.

Ο ΟΦΗ ταξίδεψε από χθες στην Ιταλία, όπου τον περίμενε ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Μπούσης, η σύζυγος του και ο γιος του για να τους υποδεχθούν και να παρακολουθήσουν την σημερινή φιλική αναμέτρηση με την Φιορεντίνα.

Εκτός από τον πρόεδρο και την οικογένεια του στο γήπεδο θα είναι και αρκετοί φίλοι της ομάδας που έκαναν το ταξίδι για να δουν τον ΟΦΗ να αγωνίζεται στο Αρτέμιο Φράνκι.

Το φιλικό έχει ώρα έναρξης 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Η 23μελή αποστολή του ΟΦΗ που βρίσκεται στην Ιταλία απαρτίζεται από τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μανδά, Λάρσον, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Καρώ, Γιαννούλη, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Μπάκιτς, Μπιφουμά, Ντίκο, Φελίπε και Μοσκέρα καθώς εκτός αυτής έμειναν ο τραυματίας Θεοδοσουλάκης, όπως και οι Φαλατάχ και Κουτεντάκης.