Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κουκάκης: «Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η ΑΕΚ – Με καλή ψυχολογία και πιστοί στο πλάνο μας»

Στο Primesport.gr μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ρωμανού Γιάννης Κουκάκης, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής όπου η ομάδα του θα υποδεχθεί την ΑΕΚατσαμπά. 

Ο αμυντικός του συλλόγου της Ελιάς ανέφερε ότι βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον ΠΟΑ ενώ ανέφερε ότι η ΑΕΚ είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Ο Κουκάκης υπογράμμισε ότι θα μείνουν πιστοί στο πλάνο του προπονητή τους για να διεκδικήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Primesport.gr:

«Έρχεται ένας δύσκολος αγώνας κόντρα σε μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις. Εμείς με οδηγό την καλή εμφάνιση στο ματς με τον ΠΟΑ, την καλή ψυχολογία και μένοντας πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης ελπίζουμε ο κόσμος της Ελιάς να έρθει να μας στηρίξει καθώς σε κάθε αγώνα τους χρειαζόμαστε»