Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρασανάκης: «Με την ίδια προσήλωση κόντρα στον ΠΟΑ – Δεν φοβόμαστε κανένα»

«Σεβόμαστε οποιοδήποτε αντίπαλο… αλλά δεν φοβόμαστε κανένα» τόνισε στις δηλώσεις του στο Primesport.gr πριν το ντέρμπι της Κυριακής στο Ατσαλένιο κόντρα στον ΠΟΑ, ο Βασίλης Κρασανάκης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚρουσώνα, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας του Ατσαλένιου, μιλώντας στο Primesport.gr ανέφερε ότι το στραβοπάτημα του ΠΟΑ την περασμένη αγωνιστική με τον Ρωμανό δεν πρέπει να τους αποπροσανατολίσει και να βρεθούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κρασανάκη πριν το ματς της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ ΠΟΑ – ΠΑΟΚρουσώνα

«Μπαίνοντας στην πέμπτη στροφή του πρωταθλήματος, βρίσκει την ομάδα μου αντιμέτωπη με την ομάδα που όπως έχουν παραδεχθεί όλοι είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ότι στραβοπάτησε στο προηγούμενο παιχνίδι, για εμάς δεν λέει τίποτα, αντιθέτως θα πρέπει να μας βρει απόλυτα συγκεντρωμένους στο στόχο μας.

Έχουμε ξαναπεί ότι σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο στο πρωτάθλημα, αλλά δε φοβόμαστε κανέναν και όπως κάθε Κυριακή η ομάδα μου παίζει για τη νίκη, ανεξαρτήτως ονόματος και θέσης της κάθε ομάδας που αντιμετωπίζουμε.

Προερχόμαστε από μία μεστή εμφάνιση και μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση και σε αυτό το παιχνίδι. Για εμάς δεν υπάρχει άγχος αλλά πίστη στην ομάδα μας. Είμαστε μία καλή ομάδα που μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όποιον το παρακολουθήσει»