Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Άγγιξε” τη νίκη ο ΠΟΑ αλλά… ένα λάθος του κόστισε!

Έφτασε πολύ κοντά στην νίκη αλλά ένα λάθος του κόστισε

Ο ΠΟΑ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σε ένα πολύ κομβικό σημείο του ματς, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Νύκταρη, έλεγχε το παιχνίδι αλλά ο Νάτος με την είσοδο του στο παιχνίδι έγινε μοιραίος καθώς έκανε πέναλτι στον Ράμμο, το οποίο ανέλαβε ο Πιαστόπουλος και με την εύστοχη εκτέλεση του ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από την έδρα του ΠΟΑ καθώς το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Καραγκούνη να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι!

Στο 24′ ήρθε η απάντηση στις μεγάλες στιγμές για τον ΠΟΑ με τον Καϊμακαμούδη να κάνει το τελείωμα εντός περιοχής και να βλέπει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης να αποσοβεί τον κίνδυνο!

Δέκα λεπτά αργότερα ο Νοζάντζε απείλησε εκ νέου για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του να διώχνεται με υπερένταση από τον Καβουσάκη.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0 ήρθε ο Νύκταρης να πάρει την επαναφορά μετά από γύρισμα του Μέμου και ασταθή απόκρουση του Νίκα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και με δυνατό σουτ να γράψει το 1-0 για τον ΠΟΑ, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου!

Στο 69′ είδαμε την πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΟΑ με τον Ικεότσα στην επανάληψη!

Έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κοντράρει σε σώματα και ανάγκασε τον πορτιέρο του Απόλλωνα σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ!

Τρία λεπτά αργότερα ο Ρέτζος σκόραρε αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε καθώς ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ!

Τελικά στο 78′ μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο Νάτος έγινε μοιραίος για τον ΠΟΑ καθώς έκανε πέναλτι στον Ράμμο, με τον Πιαστόπουλο να το εκτελεί εύστοχα στο 78′ και να κάνει το 1-1!

Η τελευταία μεγάλη στιγμή στο ματς άνηκε στον ΠΟΑ στο 90′ +1′ όταν ο Δαμιανάκης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Νύκταρη αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Ψαρράς, Λουμπάκης, Μέμος (77′ Νάτος), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης (4′ λ.τρ. Βοργιάς), Νύκταρης, Σφυρογιαννάκης (59′ Δαμιανάκης), Χαρίτος, Κασσωτάκης (77′ Πέριτς), Ικεότσα

Απόλλων Σμύρνης: Νίκας, Κιρκιλιανίδης (46′ Πεντρόμο), Πριονάς, Λιάκος (67′ Τσούμπας), Ρέτζος, Πατίλας, Σάλλα, Νοζάντζε, Σπαρτιάτης (46′ Πιαστόπουλος), Καραγκούνης, Τασιουλής