Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα και μοιρασιά στην Ελιά

ΑΕΚ και Ανθεστίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Ελιά, αν και το θέαμα ήταν αρκετά καλό και η αγωνία… χτύπησε κόκκινο. Το παιχνίδι στο ξεκίνημα δεν είχε πολλές σημαντικές στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι στο 15’ για χέρι αμυντικού.

Στο 30’, πάντως, ο Σαϊτάκης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 0-1. Το σύνολο του Γιώργου Βλατά έφτασε και σ’ ένα δεύτερο τέρμα στο 44’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φωτόπουλου και πήρε σημαντικό προβάδισμα.

Η επανάληψη άρχισε ιδανικά για το σύνολο του Γιώργου Φινοκαλιώτη, αφού στο 46’ ο Φρόκου μείωσε σε 1-2. Στο 65’, μάλιστα, ο Ζηρδέλης σημάδεψε σωστά και έκανε το 2-2, δίνοντας νέα τροπή στα πράγματα. Η ΑΕΚ είχε και δύο ακυρωθέντα γκολ με τους Τάγγινη και Τσίχλα.

ΑΕΚ: Αποστολάκης, Ντελία, Τσίχλας (90’ Κτιστάκης), Τολ. Καραφωτιάς, Κονιδάκης, Τακ. Καραφωτιάς (46’ Ζούζουλας), Ζηρδέλης, Δάσκος, Φρόκου, Τάγγινης, Μιρτέλι (46’ Ένο).

Ανθεστίων: Χαραλαμπάκης, Ρ. Χότζα, Μ. Χότζα, Μακρογιαννάκης, Παρασκάκης, Αουϊντα, Νοικοκυράκης (55’ Ανυφαντάκης), Φωτόπουλος, Κουτάντος (80’ Δάλλας), Σαϊτάκης (80’ Πεχυνάκης), Μπερνικού.