Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με «καρέ» του δαιμονισμένου Χριστοφοράκη, 4-0 ο Ρούβας τον Εργοτέλη!

Ο Ρούβας χάρη σε ένα απίστευτο πρώτο ημίωρο, επικράτησε με 4-0 του Εργοτέλη στη Γέργερη για την 30η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να καταλάβει ο Εργοτέλης, πως πήρε τέτοια έκταση το σκορ, ο Ρούβας έφτασε να προηγείται με 4-0 στο 28′, έχοντας ως απόλυτο τον Χριστοφοράκη που πέτυχε καρέ τερμάτων μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα.

Στο 8′ από πάσα του Σεΐκ Εμπραχίμ έγραψε το 1-0 με σουτ, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο μόλις στο 12′ έπειτα από πάσα του Ξημεράκη.

. Ο Χριστοφοράκης βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, έγραψε το 3-0 πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο 23′ μετά από νέα πάσα του Ξημεράκη, ενώ οι δύο τους πρωταγωνίστησαν και στο 4-0 του Ρούβα, όπου ο Ξημεράκης με την τρίτη τελική πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Χριστοφοράκη να σημειώσει “καρέ” τερμάτων.

Με το σκορ στο 4-0 και με τον Ρούβα να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το σύνολο του Νίκου Τσερεβελάκη έφτασε σε μία ακόμα νίκη μέσα στη σεζόν.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ζερβός Μ., Ζερβός Μυρ., Καλεμάκης, Ξημεράκης, Ντέτσικας, Απλαδάς, Απλαδάς, Τσατσάκης, Περογαμβράκης, Χριστοφοράκης, Φάκας, Σεΐκ

Εργοτέλης (Μιχάλης Ξημεράκης): Μιράσι, Κρασανάκης, Τβαούρι, Τσέρος, Κορνάρος, Κόκκινος, Μερκουλίδης, Κουτάντος, Σπανάκης, Ντίσα, Σαμπροβαλακης