Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με προβλήματα η προετοιμασία του Ρούβα για Εργοτέλη – Οι δηλώσεις του Ν. Τσερεβελάκη

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ρούβα ενόψει Εργοτέλη.

Για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, ο Ρούβας μετά από το διάλειμμα λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων υποδέχεται τον Εργοτέλη, σε μία μονομαχία «αήττητων».

Το έργο του συγκροτήματος του Νίκου Τσερεβελάκη είναι ήδη δύσκολο, απέναντι στο νεανικό σύνολο του  Βασίλη Μπαστάκη, ωστόσο ο ικανός τεχνικός θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει.

Εκτός του αγώνα αλλά και για πολύ καιρό ακόμα θα παραμείνει ο Γιάννης Τσατσάκης, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ αμφίβολοι μέχρι και αυτή την ώρα (16/10) παραμένουν οι Απλαδάς και Πηρουνάκης.

Το βέβαιο είναι πως ο Ρούβας θα κοιτάξει να πάρει το τρίποντο και σε αυτό το παιχνίδι, κάτι που επισημαίνει και στις δηλώσεις του στο Primesport.gr ο προπονητής του, Νίκος Τσερεβελάκης, ο οποίος τόνισε ότι: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως έχει δείξει και στο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, με παιδιά που διαθέτουν πολύ ταλέντο και φιλοδοξίες. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.»