Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Σπυριδάκη στην National League 1 η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιστορική παρουσία της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου στην Β’ Εθνική (Νational League 1).
 
Ο άνθρωπος που πανηγύρισε με την Αναγέννηση τα δύο πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚ και Γ’ Εθνική, back to back θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι της, αφού θα την ακολουθήσει στα γήπεδα της Β” Εθνικής.
 
Ο Αρκαλοχωρίτης, ύψους 1.97 power-forward έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Ηράκλειο ΟΑΑ, του Αρκαδικού, του Πανελλήνιου, των Μελισσίων και του Τρίτωνα, έχοντας αγωνιστεί και σε επίπεδο Α2.
 
Η ανακοίνωση:
 
Η οικογένεια της @anagennisis είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Σπυριδάκη.
Ο Μιχάλης είναι παιδί του τόπου μας. Υπήρξε καθοριστικός παίκτης στα δυο «back to back» πρωταθλήματα που κατέκτησε η Αναγέννηση και για άλλη μια χρόνια αναμένεται να βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει διοίκηση και προπονητές στην National League 1.
Ο Σπυριδάκης αγωνίζεται στη θέση του power forward με ύψος 1,97μ.. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ηράκλειο ΟΑΑ, του Αρκαδικού, του Πανελλήνιου, των Μελισσίων και του Τρίτωνα, ενώ έχει βρεθεί ξανά στα σαλόνια της Β Εθνικής αλλά της Α2.
Ευχόμαστε υγεία στον Μιχάλη και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο.