Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με «Σύσκο» ο ΠΑΝΟΜ, 4-0 τον Ποσειδώνα

Την δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΝΟΜ, που υποχρέωσε παράλληλα τον Ποσειδώνα στην πρώτη του ήττα (4-0) για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία με τον Κακουλάκη να απειλεί από πλευράς ΠΑΝΟΜ και τον Καουκάκη να απαντά για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα των Μαλίων ωστόσο δεν άργησε να ανοίξει το σκορ.

Ο Κακουλάκης έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Συσκάκης κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΝΟΜ στο 20′.

Στη συνέχεια ο Παπαδάκης δεν μπόρεσε με το αριστερό να διευρύνει το προβάδισμα των γηπεδούχων, ενώ ο Καουκάκης δεν μπόρεσε να φέρει το ματς σε ισορροπία, στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Καπιζιώνης δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Κορνηλάκη με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο ΠΑΝΟΜ βρήκε ένα δεύτερο τέρμα, με τον Μαυρίδη να περνά κάθετα στον Συσκάκη και εκείνος με πλασέ, έγραψε το 2-0 πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο του γκολ στην συνάντηση.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο για τον ΠΑΝΟΜ, όταν ο Παπαδάκης με σουτ έγραψε το 3-0 για το συγκρότημα του Μανώλη Κατσούλη, ενώ ο Φανουράκης διαμόρφωσε το 4-0 στις καθυστερήσεις από την “άσπρη βούλα”.

ΠΑΝΟΜ: Κορνηλάκης, Μαυρίδης, Τζανάκης (65′ Καφούσης), Κόνστα (65′ Λυπίτκας), Ρούκα, Μπορμπουδάκης, Παπαδάκης, Κατσούλης, Κακουλάκης, Συσκάκης (70′ Φανουράκης), Κουσίδης
 

Ποσειδώνας: Κασσαπάκης, Κοζυράκης, Παππάς, Νικηφόρος, Βερούσι, Πλατοκούκης, Ασλαμαντζίδης, Μποζατζίδης, Καπιζιώνης, Καουκάκης, Δρίτσας