Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με “χρυσή” αλλαγή τον Ντότη διατήρησε το απόλυτο εντός έδρας η Επισκοπή!

Μία ακόμη νίκη, την τρίτη σε διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια πανηγύρισε η Επισκοπή

Μία ακόμη νίκη την τρίτη της στο πρωτάθλημα και αυτή εντός έδρας πανηγύρισε η ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρόμητου Πειραιά με “χρυσή” αλλαγή τον Ντότη που πέτυχε το γκολ της νίκης λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Παρ’ ότι το παιχνίδι φάνηκε να στραβώνει όταν έμεινε πίσω στο σκορ η Επισκοπή αντέδρασε και έφτασε στην ανατροπή και σε ένα ακόμη τρίποντο στην έδρα της.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στην Επισκοπή με το σουτ του Δωματά να φεύγει λίγο έξω στο 7′.

Στο 25′ ο Ατρόμητος Πειραιά απάντησε στις καλές στιγμές με το σουτ του Μουκίδη να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Γιαγκιόζη.

Αυτό που έκανε στο 25′ το έκανε με την συμπλήρωση μισής ώρας παινχιδιού ο Μουκίδης ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, 0-1!

Η χαρά του Ατρόμητου Περαιά κράτησε όμως μόνο τέσσερα λεπτά καθώς ο Βαλαβανόπουλος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 για την Επισκοπή!

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Ντούνη να απειλεί, όμως το σουτ του να φεύγει λίγο άουτ με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου στο Ρεθυμνο.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη άνηκε στην Επισκοπή στο 57′ όταν μετά από σέντρα του Λίμα, ο Χάιδος σούταρε με την μία αναγκάζοντας τον Μπονατάκη σε μεγάλη επέμβαση!

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου με τον Λίμα αυτή την φορά εκτελεστή, όμως η μπάλα απομακρύνθηκε και πάλι από τον Μπονατάκη!

Τελικά η τρίτη ήταν και… φαρμακερή στην επανάληψη καθώς η Επισκοπή βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με την “χρυσή” αλλαγή τον Ντότη, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ρεθύμνου, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο ματς!

Στο 67′ φτάσαμε για να δούμε την πρώτη απειλή από τον Ατρόμητο Πειραιά στο δεύτερο μέρος με τον Παππού να σουτάρει και τον Γιαγκιόζη να μπλοκάρει την μπάλα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντότης φάνηκε και πάλι απειλητικός για την Επισκοπή με το σουτ του όμως να καταλήγει έξω.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Δημητρακούδης (25′ λ.τρ. Τζωρτζακάκης), Κεφαλάς (56′ Μίχος), Πάτας, Κίτος (46′ Τσιλεδάκης), Δωματάς (56′ Ντότης), Σουρνάκης, Κάμερον (63′ Μουτζούρης), Λίμα, Βαλαβανόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Δημητρίου): Μπονατάκης, Πάππος, Μύρκος, Κοζάκης (80′ Κακούζιος), Στεφανής, Παπαθανασίου, Παπαστάυρου (65′ Χοτζάι), Κωτσερίδης (65′ Αντωνιάδης), Ντούνης, Μουκίδης, Σπανός