Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με “χρυσό” σκόρερ τον Ζερβάκη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ η Δαμάστα!

Νίκησε και πέρασε στην επόμενη φάση η Δαμάστα

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πανηγύρισε η Δαμάστα με “χρυσό” σκόρερ της τον Ζερβάκη επικρατώντας με σκορ 1-0 τον αξιόμαχων Δειλινών.

Στο πρώτο μέρος στο γήπεδο του Ατσαλένιου δεν είδαμε κάποια μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες πέραν από εκείνη του Κεφαλογιάννη για την Δαμάστα που δεν κατέληξε στα δίχτυα με τα Δειλινά να “κοιτάνε” στα μάτια την Δαμάστα και έτσι οι δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Στην επανάληψη η Δαμάστα φάνηκε απειλητική με ένα σουτ του Κόκκινου Α. που απέκρουσε ο Αμπράμοβ αρχικά και τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ζερβάκη στο 63′ μετά από σέντρα του Κεφαλογιάννη!

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί έχοντας δύο ακόμη καλές στιγμές σε διάστημα δύο λεπτών αρχικά στο 85′ η Δαμάστα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυρογιαννάκη μετά από το φάουλ του Κατσαρού και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρουμπάκης απείλησε με σουτ εντός περιοχής, όμως και πάλι ο Αμπράμοβ ήταν εκεί για να αποκρούσει και να κρατήσει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Δειλινά: Αμπράμοβ, Στοιχείος, Χριστοδουλάκης, Κουναλάκης (62′ Ροβιθάκης), Μυρωδιάς, Σιαπλαούρας, Βαρούχας (75′ Τάφα), Γεωργιάδης (75′ Τουγλής), Ψωμάς, Νεζίρι (24′ Δρακωνάκης), Χριστοφής (75′ Μαθιουλάκης) 

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Χασουράκης, Διακάκης, Μαυρογιαννάκης, Πεταλάκης, Κεφαλογιάννης, Κόκκινος Ν., Κόκκινος Ι., Κόκκινος Α., Ζερβάκης, Λίλος