Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μικτές Κ16: Πήρε το ασημένιο το Ηράκλειο… αλλά άξιζε το χρυσό, 0-1 από την ΕΠΣ Πέλλας

Η Μικτή Κ16 ΕΠΣ Πέλλας κατέκτησε την 1η θέση το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, επικρατώντας με 0-1 της Μικτής ΕΠΣ Ηρακλείου, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Βουλιαγμένης.

Οι παίκτες του Βασίλη Μπαστάκη είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος να πετύχουν έστω ένα γκολ και γνώρισαν την ήττα με το γκολ του Καραμήτσου στο 48′. Έτσι το Ηράκλειο πήρε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας στην 2η θέση Πανελληνίως, που και αυτό είναι επιτυχία αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κατακτήσει το χρυσό!

Στο 8ο λεπτό ο Καψάλης έκανε ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Χαχλιουτάκης. Στο 13′ το Ηράκλειο άγγιξε το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15′ από πάσα του Κωνσταντακόπουλου, ο Τσαγκαράκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κάππα να αποκρούει σωτήρια. Στο 31′ ο Μαυρογιαννάκη μπόκαρε ο πορτιέρο της ΕΠΣ Πέλλας. 

Στο 34′ χάθηκε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία από την σέντρα του Φθενάκη από δεξιά ο Καλλέργης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει εστία, άουτ. Στο 37′ χάθηκε μία πολύ καλή στιγμή για την ΕΠΣ Πέλλας με τον Χατζηδιαμαντή να σουτάρει μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Καραμήτσου, αλλά αστόχησε!

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα της Πέλλας κατάφερε να αιφνιδιάσει από νωρίς και βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Στο 48′ ο Καραμήτσος βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και πλάσαρε ιδανικά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 50′ ο Χατζηδιαμαντής με ωραίο σουτ θα σημαδέψει το δοκάρι και στην επαναφορά ο Καψάλης με νέο σουτ θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ. 

Στο 58′ ο Χαχλιουτάκης θα αποκρούσει το σουτ του Καψάλη. Ένα λεπτό αργότερα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το Ηράκλειο με το σουτ του Ορφανουδάκη μέσα από την περιοχή να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία άουτ. 

Στο 69′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ορφανουδάκη από πλάγια αριστερά, πάνω από την εστία του Κάππα. Στο 73′ νέο σουτ του Ορφανουδάκη δίπλα από το δοκάρι άουτ. 

Στο 76′ η Πέλλα βρέθηκε κοντά στο 0-2 με τον Γκόγκο να κάνει μία εξαιρετική ατομική ενέργεια από αριστερά έπιασε το πλασέ με τον Χαχλιουτάκη να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 87′ ο Πρέντι θα κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει ξανά ο Κάππας. Δυο λεπτά αργότερα ο Άλλα προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο πορτιέρο αλλά ήταν άστοχος, άουτ η μπάλα. Στο 90+2 απίστευτη χαμένη ευκαιρία για το Ηράκλειο με τον Άλλα από κοντά να μην μπορεί να βρει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα

Οι συνθέσεις:

Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Χαχλιουτάκης, Παναγιωτάκης, Κουμάκης (72′ Άλλα), Βγόντζας, Φαϊτάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης (54′ Μαυρογιάννης), Χότζα, Τσαγκαράκης (54′ Ορφανουδάκης), Κωνσταντακόπουλος (80′ λ.τρ. Πρέντι), Φθενάκης

Μικτή Κ16 ΕΠΣΠ: Κάππας, Λιάσιος, Γκόγκος, Παντικίδης, Αλμάλης, Λάσκος, Καραμήτσος (64′ λ.τρ. Γραμματικού), Μπάλλας, Χατζηδιαμαντής, Κιόρτσης (75′ Μπόλας), Καψάλης